Spectaculaire mansion met internationale allure

Studio Marco van Veldhuizen

Bij het zien van deze adembenemende mansion waan je je in een luxe oord zoals het mondaine Ibiza of Curaçao. Met het ontwerp wist Studio Marco van Veldhuizen de schoonheid van de omgeving te vangen in een werkelijk fantastisch samenspel van interieur, architectuur en buitenruimte, die het begrip ‘luxueus wonen’ een geheel nieuwe betekenis geeft.


ontwerp

Mansion, buitenruimte, Studio Marco van Veldhuizen

Alle leveranciers van het ontwerp

Hoofdaannemer

Haase Bouw

bakstenen

Petersen Benelux

Strakke architectuur

Het verbluffende geheel, met een breedte van bijna zestig meter, kenmerkt zich door een strakke, dynamische architectuur, waarbij elke hoek een nieuw, verrassend perspectief biedt. Ook het materiaalgebruik waarin een elegante baksteen, wit pleisterwerk, aluminium en een charmante natuurgevelstenen elkaar op harmonieuze wijze afwisselen, is schitterend. De achtergevel is verrijkt met enorme glaspartijen, die fantastische vergezichten over de bijzonder fraaie tuin en het aangrenzende plassengebied mogelijk maken.


Interieur

Mansion, buitenruimte, Studio Marco van Veldhuizen

Alle leveranciers van het interieur

Raambekleding

Indivipro

Lederen bekleding

Alphenberg Leather

Audiosysteem

VOID Acoustics Benelux

Prachtige ruimtes

Bij binnenkomst in de mansion springen de hoogte en de stijlvolle aankleding met vele warme, rijke materialen, direct in het oog. Zo is de royale entree verfraaid met een fantastisch trappenhuis van hout en staal, prijkt hier een imposante kolos van leer en vinden we een marmeren element dat in de naastgelegen living doorloopt in een chic tv-meubel. De grote ramen tonen op spannende wijze een stukje van het interieur en de buitenruimte. In de woning volgen de meest prachtige ruimtes elkaar op. In de riante leefkeuken pronkt bijvoorbeeld een groot, langgerekt eiland van donkerkleurig hout en hardsteen. De entertainmentroom is volledig gericht op ontspanning en uitgerust met een comfortabele loungebank en een luxe bar om heerlijk aan te borrelen. Ook de eerste verdieping, waar diverse slaapsuites gesitueerd zijn, is indrukwekkend. Onder de mansion is een groot souterrain gelegen met een royale parkeergarage die voor extra woongemak zorgt.


Tuin

Mansion, buitenruimte, Studio Marco van Veldhuizen

Alle leveranciers van de tuin

Zwembad

Waterwel

bakstenen

Petersen Benelux

Raambekleding

Indivipro

Louvre daken

Livium BV

Internationale allure

De villa wordt omringd door een spectaculaire tuin die volledig georiënteerd is op de unieke omgeving. Zo vormen het zwembad, de jacuzzi, het luxe loungedeck en de vele terrassen een heerlijke plek om van lange (zomer)avonden te kunnen genieten. Op de private pier wordt weer eens duidelijk hoe mooi de villa in de omgeving is ingebed. Vanuit hier lijken de enorme raampartijen haast spiegels die de schoonheid van de omliggende natuur reflecteren. Wanneer in de avonden de sfeervolle binnen- en buitenverlichting aangaat, is het betoverende plaatje compleet. Kortom: een instant gevoel van rijkdom en vrijheid met een internationale allure die zelfs de stoutste dromen overtreft!

Editor: Media team

Datum: 19-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Fotografie: Peter Baas