Spectaculaire pied-à-terre met warme kleuren

StudioLIV

De bewoners van deze spectaculaire pied-à-terre droomden van een heerlijke woonomgeving, midden in het bruisende stadscentrum van Rotterdam. Op de één na hoogste etage van een complex in het hart van de havenstad vonden ze de perfecte woonplek. Aan de sprankelende interieurontwerpster Linda Verlouw van StudioLIV de eer om de op dat moment nog kale ruimtes om te toveren tot stijlvolle omgevingen waarin de bewoners echt thuis kunnen komen. Het verbluffende resultaat, waarin warme kleuren en een warm hotelgevoel centraal staan, bewijst dat deze opdracht meer dan geslaagd is.

 


Ontwerp

Warme kleuren, Studio LIV, luxe woonsfeer, The Art of Living

Heerlijk thuisgevoel

In het volledig nieuw ingedeelde appartement gaan lange zichtlijnen en talloze bijzondere custom-made blikvangers hand in hand met rijke materialen en een warm kleurenpallet. Contrasten in materiaal, kleur en textuur voegen een vleugje spanning toe, waardoor je telkens verrast blijft. De luxe woonsfeer doet denken aan een chic vijfsterrenhotel, maar dan gecombineerd met een heerlijk thuisgevoel. Bij binnenkomst in de gastvrije, sfeervol aangeklede entree voel je je direct welkom. Bronskleurige taatsdeuren met getint glas en een unieke vlakverdeling geven een glimp van alle pracht in de stijlvolle leefruimtes. Een rijke, donkerkleurige keuken met licht blad trekt hier direct de aandacht. De keuken is in één ruimte samengebracht met de eetkamer, waarbij de ronde tafel het strakke lijnenspel op speelse wijze breekt.  


Warm kleurenpallet

Warme kleuren, Studio LIV, luxe woonsfeer, The Art of Living

Hoogwaardig geheel

In de aangrenzend living hebben de bewoners de keuze om te genieten van een luxe homecinema en een zithoek gericht op het adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam. Absolute eyecatcher in de living is het tv-meubel dat zich kenmerkt door mooie vlakverdelingen en een unieke materialencombinatie. Het chique hotelgevoel strekt zich ook uit over de slaapsuites. Zo zijn in de mainsuite de functies baden, slapen en kleden in één indrukwekkende harmonie samengebracht. Opvallend is dat de topafwerking en mooie detailleringen ook hier overal doorgevoerd zijn. Hierdoor is één hoogwaardig geheel ontstaan, waarmee de woondroom van de bewoners tot in de puntjes tot leven is gewekt. 

 

Editor: Media team

Datum: 21-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor HCB Apartments & Lofts 2021

Fotografie: Peter Baas