haarden, boley

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

Spectaculaire villa met haarden | Boley 

Op een unieke plek in Noord-Holland vind je deze bijzondere villa. Het ontwerp van de riante woning, georiënteerd op het prachtige uitzicht aan de achterzijde, werd door de bewoners zelf bedacht. Voor het interieur deden zij een beroep op de expertise van Boley haarden. Zij bogen zich over een plan waarin diverse maatwerkinterieur objecten, waaronder maar liefst vier haarden, de woning voorzien van een behaaglijke sfeer.   

haarden, boley

Verrassende elementen 

Bij binnenkomst van de woning worden we ondergedompeld in een heerlijke woonsfeer vol verrassende elementen. Naast diverse interieurobjecten, waar de glazen voordeur er één van is, ontwierp Boley in totaal vier haarden voor de woning. In de keuken vinden we het eerste meubel: een houtkachel met een industriële look van gespoten en gegalvaniseerd staal. Tussen de living en eetkamer is een prachtige open haard gemaakt, verwerkt in een luxe meubel, welke de twee ruimtes op sfeervolle wijze verbindt. Ook in de wellnessruimte vindt je een haard van Boley, evenals de prachtige master suite. De haarden spelen een grote rol in het interieur. Ze creëren warmte en gezelligheid.  

haarden, boley

Oase vol luxe 

De master suite, is een wereldse oase vol luxe. Bij binnentreden waan je je vanwege de Oosterse vormgeving op een ander continent. De wastafels en riante inloopdouche zijn ondergebracht in een element waarmee het idee van een Oosterse tempel wordt nagebootst. Dit gevoel wordt versterkt door de bijzondere bamboevloer- en detaillering. De beleving is compleet gemaakt door een prachtige haard van Boley met een verbronsd metalen look. 

haarden, boley

Tot rust komen 

Het souterrain herbergt diverse sfeervolle ruimtes. Boley maakte speciaal hiervoor een rond zitelement, dat vanwege de gecreëerde ‘sterrenhemel’ een heerlijk object vormt om je even in terug te trekken. De ruimtes in het souterrain worden grotendeels verbonden door een luxueus rood tapijt. Genieten van een goede film kunnen de bewoners in de eigen bioscoop, compleet met originele bioscoopstoelen. Om echt tot rust te komen is in het souterrain een wellness gemaakt met een sauna en een gecombineerd Turks stoombad met douche. 

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Boley

___

___

Wil je meer projecten van Boley bekijken?