Spectaculaire villa met unieke toegangspoort

DJS hekwerken

Deze prachtige villa is het voorbeeld van een woning waarbij alles compleet is en alles klopt. Allereerst passen het interieur, het exterieur en de buitenruimte precies bij elkaar. Alles vloeit soepel in elkaar over waardoor het een passend geheel wordt. Daarnaast klopt de woning ook in de mooie omgeving waar deze staat. De strakke lijnen van de villa komen daardoor goed tot zijn recht. Wat aantoont dat werkelijk overal over nagedacht is, zelfs over de toegangspoort van DJS hekwerken. Alleen zo kan men tot zo’n verbluffend resultaat te komen.

Internationale uitstraling

Deze woning, met internationale uitstraling, is simpel weg gewoon te vinden in Nederland. Waar deze fantastische villa deze uitstraling aan te danken heeft, zit hem in de bijzondere kleuren en materialen die zijn gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn; het witte pleisterwerk, de natuurgevelstenen en subtiele bakstenen. Daarnaast wordt enige privacy behouden door de voorgevel redelijk gesloten te houden, waar tegenover staat dat de achterkant voorzien is van vele glaspuien. Waar je ook om het huis staat, overal is wel wat interessants te zien.

Toeganspoort, DJS Hekwerken, The Art of Living

Toegangspoort als kloppend detail

Een bijzonder detail van deze woning is de toegangspoort. Deze poort past namelijk met zijn strakke lijnen, materiaal en kleur helemaal bij het totale uiterlijk van de villa. Dit komt doordat de ontwerpers van tevoren met de opdrachtgevers hebben samengezeten en alles nauwkeurig tot in detail met elkaar hebben besproken. Dus ook de toegangspoort is op maat en naar wens gemaakt.

Toegangspoort, DJS Hekwerken, The Art of Living

Ook een unieke toegangspoort?

DJS hekwerken zorgt ervoor dat de toegangspoort helemaal past bij de woning en bij de behoeften van de opdrachtgever. Ook met het plaatsen van de poort zijn zij efficiënt, wat betekent dat de productie zich in de werkplaats afspeelt en dat deze er in één dag inzit. Deze unieke werkwijze zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van de toegangspoort voldoet aan de verwachtingen.