Speedgate, HTC Parking & Security, the art of living

Speedgate voor stadskantoor | HTC Parking & Security

Dit stadskantoor vormt één gebouw voor alle burgers van de stad samen met het naastgelegen monumentale stadshuis. Staaltechniek, vakwerkboerderijen, de zouttorens en natuurlijke materialen uit de streek komen terug in het ontwerp van het gebouw. Dit creëert verbinding tussen oud en nieuw. HTC Parking & Securirty heeft de design speedgate verzorgd voor de stallingsgarage voor de medewerkers.

Restauratie

Het nieuwbouwgedeelte van het stadskantoor is ontworpen door Architectenbureau EGM. De restauratie van het bestaande stadshuis is gerealiseerd door HVE Architecten. HTC Parking & Security werd via een lokale partner, Voskamp Deurtechniek, gevraagd om mee te denken over een veilige en passend design speedgate voor de garage. Het uiteindelijke resultaat past prachtig bij het gebouw.

Speedgate, HTC Parking & Security, the art of living

Afspiegeling van de stad

Wanneer je aan komt rijden bij de stallingsgarage is de entree hiervan de eerste kennismaking met het gebouw. Een Xentry 3TP Speedgate is hier gerealiseerd. De speedgate is voorzien van een bruin-beige beplating. Hierin is een beeld van een zouttoren verwerkt. De gate zorgt samen met de gevel voor een mooi geheel. Medewerkers en bezoekers zijn enthousiast over het totaalbeeld: een mooie afspiegeling van de stad.

Kwaliteit

HTC Parking & Security staat voor kwaliteit. Dat is ook terug te zien in de speedgate van dit stadskantoor. Op de kleinste details is gelet. Zo is de afwerking op het hoogte niveau en is het bedieningspaneel achter de gevel weggewerkt. Door middel van een detectiesysteem, wat een voertuig met toegang tot de garage herkent, worden alle onbevoegden buitengehouden. Niet alleen kwalitatief goed, maar ook nog eens veilig.

Tekst: HTC Parking & Security
Fotografie: HTC Parking & Security

____

HTC Parking & Security

____

Meer projecten bekijken van HTC Parking & Security?