Speelse loungeset door Royal Botania

Royal Botania

Waar er voorheen veel meer werd gekeken naar de eenheid in het interieur, is deze eenheid nu ook vaak te herkennen in de tuin. We zitten veel meer buiten en willen dan ook graag net zo kunnen genieten van het buitenmeubilair zoals dat geldt voor het interieur. De grenzen tussen buiten en binnen vervagen en raken steeds meer met elkaar verworven. Royal Botania’s Mozaix-lounge past perfect bij dit principe en geeft je een design zowel binnen als buiten zou kunnen passen.  

Mozaix-lounge, Loungeset, Royal Botania, The Art of Living

Speelse roosters 

Deze Mozaix-lounge ziet er niet alleen heel comfortabel uit, maar heeft ook een prachtig design wat past bij verschillende exterieurs. De speelse roosters maken dat het lijkt of deze loungeset zweeft en zorgen ervoor dat je de loungeset helemaal naar smaak kan inrichten. De roosters die openblijven zijn namelijk in te vullen met alles wat je maar kan verzinnen. Mooie lavastenen, houten tegels of accessoires voor een prachtig en compleet terras.  

Voor iedere tuin  

Deze smaakvolle roosters zijn gemaakt van teakhout of geolied mahoniehout, voor dat echte vakantiegevoel. Maar je zou het frame ook in aluminium kunnen krijgen zodat hij ook past bij een industriële stijl. Daarnaast is deze smaakvolle loungeset ook te verkrijgen in verschillende formaten zodat je kan spelen met de opstelling en zo weet wat er perfect past in jouw tuin of terras. Een andere fantastische eigenschap van deze loungeset is dat de kussens een QuickDry-vulling hebben gekregen zodat ze ook gewoon in de regen buiten kunnen blijven liggen.  

Mozaix-lounge, Loungeset, Royal Botania, The Art of Living

Vernieuwde designs 

Deze Mozaix-lounge is een perfect voorbeeld van wat Royal Botania allemaal produceert. Zijn staan namelijk voor luxueuze tuinmeubelen die naast een vernieuwend design ook kwalitatief hoogstaand zijn. Je kunt er dus vanuit gaan deze loungeset nog lange tijd mee gaat en dat je ook op ecologisch vlak bijdraagt. Want ook op dit gebied zet Royal Botania de toon. Dit doen zij door het teakhout op een duurzame manier te verkrijgen en vervolgens te gebruiken voor onder andere dit fantastische design.  

Mozaix-lounge, Loungeset, Royal Botania, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 23-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania