Sphinx | VariForm | iF Design Award 2018

Sphinx wint iF Design Award 2018

 VariForm biedt talloze mogelijkheden voor badkamerinterieurs

Sphinx heeft voor haar wastafelserie VariForm de iF Design Award 2018 gewonnen. De jury prijst met nadruk de vier verschillende vormen, waarin de wastafels leverbaar zijn. Het tijdloze design van de nieuwe Sphinx VariForm wastafels biedt talloze mogelijkheden voor de vormgeving van badkamerinterieurs.

Met Sphinx VariForm verbreedt het sanitairmerk haar productaanbod op het gebied van modulaire wastafels.

Elegantie met een slanke rand

De keramische wastafels kennen een tijdloos design door de slanke rand. Ze hebben een cirkelvormig, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze qua design en afmeting in vrijwel elke badkamer passen. Omdat niet iedere wasgelegenheid hetzelfde is, zijn de VariForm-wastafels verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. En bovendien verkrijgbaar met of zonder kraan- én overloopgat. Naargelang de situatie, wens en technische mogelijkheden kan de kraan op de wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd. Of als wandkraan aan de muur.

Goede ergonomie dankzij de ruime diepte
Kenmerkend voor alle VariForm-wastafels is de royale diepte, die veel comfort biedt. De hoogwaardige keramische wastafels blijven ook bij zeer intensief gebruik jarenlang hun mooie uitstraling behouden.

Het oordeel van de jury
De iF jury vond het gekozen VariForm-concept bijzonder geslaagd en aanbevelenswaardig – het VariForm productassortiment biedt namelijk grote ontwerpvrijheid. De klant kan kiezen uit opzet-, opbouw- en onderbouwwastafels in vier geometrische basisvormen, waarbij al deze vormen in verschillende formaten leverbaar zijn. Samen met deze nieuwe onderscheiding ontving de Geberit Group in de afgelopen negen jaar meer dan 50 designprijzen, waaronder Red Dot en Design Plus.

Ga voor meer informatie over Sphinx VariForm naar www.sphinx.nl/sphinxvariform

Sphinx | VariForm | iF Design Award 2018