oled-tv, OLED Mirror TV, the art of living

  • OLED Mirror TV
  • Gaspeldoorn 24
  • 3984 AX Odijk

Spiegel met OLED-tv | Oled Mirror TV

Ja, je ziet dat wel goed. Dit is inderdaad een spiegel met een geïntegreerde televisie! Dit wereldveranderende concept is van Oled Mirror TV, pionier op het gebied van Oled Mirror TV-technologie. Met hun professionele 4K OLED IP / IR TV bieden ze een hoogwaardig beeld en indrukwekkende duurzaamheid. Het spiegel- en glasproductieproces is gericht op het behalen van het beste beeldresultaat en op nauwkeurig gesneden en gepolijste randen. Om de kwaliteit te waarborgen produceren ze de spiegels en het glas zelf en deze zijn exclusief bij hen verkrijgbaar. Het mooiste aan dit concept is dat de tv niet zichtbaar is als deze is uitgeschakeld, vandaar de term ‘secret mirror’. Met deze OLED-tv heb je superieure beeldhelderheid en de meest verbazende gadget van het moment!

oled-tv, OLED Mirror TV, the art of living

Kwalitatief en duurzaam

De pixels van een OLED-tv (ook wel OLED-monitor) bestaan ​​uit organische materialen die licht uitstralen als er elektriciteit doorheen stroomt. In tegenstelling tot de QLED- of LED-technologie is achtergrondverlichting niet nodig, aangezien elke pixel afzonderlijk kan worden in- en uitgeschakeld. Uitgeschakeld is een OLED echt zwart, terwijl bij een LED- of een QLED-monitor een zichtbaar grijs gebied overblijft. Een ander voordeel van OLED is dat de kijkhoeken veel groter zijn door de Nano Cell technologie. Bovendien zijn OLED tv’s helderder en ze hebben een veel hoger contrast dan QLED- EN LED-tv’s, terwijl het energieverbruik van een OLED veel lager is.

oled-tv, OLED Mirror TV, the art of living

Spiegeloppervlakken

Oled Mirror TV maakt voornamelijk gebruik van speciale professionele 4K Oled IP (en Hotel) monitoren met IP/IR-oplossing. Dit zijn geen consumenten OLED-tv’s, maar professionele Smart OLED-monitoren waarvan de kwaliteit van zeer hoog niveau is. Daarnaast zijn de monitoren voorzien van professionele aansluitingen voor Home Automation. OLED is een product van LG Electronics. LG Electronics produceert OLED’s voor Sony, Bang & Olufsen en Loewe. Oled Mirror TV heeft de goedkeuring van LG Electronics om de OLED-monitoren op een bepaalde manier achter glas en spiegeloppervlakken te installeren. Oled Mirror TV gebruikt niet alleen een glazen oppervlak dat gekleurd is of een gewone eenrichtingsspiegel. Ze hebben een unieke, exclusief geselecteerde glas- en spiegelcollectie en garanderen daardoor de beste beeldkwaliteit.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Oled mirror TV

____

OLED Mirror TV

____

Meer projecten bekijken van Oled mirror TV?