• OLED Mirror TV
  • Gaspeldoorn 24
  • 3984 AX Odijk

Gigantische spiegeltelevisie als roomdivider | Oled Mirror TV & Versteegh Design

De roomdivider is niet weg te denken uit grote, luxueuze huizen. Groot is namelijk mooi en straalt luxe uit, maar je loopt direct het risico dat je huis er koud en kil van wordt. Een mooie oplossing voor dit probleem is de roomdivider: afgeschermd, maar niet afgesloten. Je behoudt de grote beleving van de ruimte en je vergroot tegelijkertijd de intieme woonsfeer. Bij veel luxe roomdividers zie je dat haard en televisie erin samenkomen: de haard onderin en de televisie erboven. Een samenwerking tussen Oled Mirror TV en Versteegh Design heeft gezorgd voor een nieuw ontwerp op de markt.

Dubbele functie

De roomdivider die is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Oled Mirror TV & Versteegh Design gaat verder dan slechts het opbreken van grote ruimtes. De haard is allereerst open, dus de roomdivider krijgt een meer open en zwevend karakter. Verder is de achterkant van het tv-meubel mooi verdeeld in vakken zodat hij de functie krijgt van een wandkast. En kers op de taart: als de tv uitstaat, is ze een spiegel!

Uniek maatwerk

Dit is een uniek meubel voor jouw huis. De roomdivider geeft als centraal punt voor het huis meerdere mogelijkheden. Zowel in de woonkamer als de eetkamer kun je genieten van de warmte van de haard. Beiden kanten van de roomdivider hebben totaal andere functies en dat maakt het ontwerp van Stephen Versteegh zo uniek. De voorkant is voorzien van een Coloured Glass TV met een 77 inch 8K Oled. De brede kijkhoek, de hoge beeldkwaliteit, het zuivere geluid en de details van het ontwerp van de Coloured Glass TV creëren een combinatie van kwaliteit en design.

Oled mirror tv, Versteegh design, roomdivider, spiegeltv

Subtiel weggewerkt

Voor de kant van de eetkamer heeft Stephen Versteegh een prachtige wandkast ontworpen. Al de audiovisuele apparatuur is aan de zijkant van het meubel bijna onzichtbaar weggewerkt. Het fraaie van dit design is dat alles op maat gemaakt kan worden en in alle kleuren. Naast Coloured Glass leveren ze ook Secret Silver Mirrors en andere soorten Mirror tv’s.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Oled mirror TV

____

OLED Mirror TV

____

Meer projecten bekijken van Oled mirror TV?