sportief interieur, in het woonhuis, inrichting,

  • In Het Woonhuis
  • Prinses Julianastraat 23
  • 2671 EH Naaldwijk

Sportief interieur | In het Woonhuis

Het interieur van clubhuis Naaldwijk was toe aan een metamorfose. De 200m2 werden omgetoverd in een sfeervolle ontmoetingsplek met een sportief interieur.

In het Woonhuis deelde de grote ruimte op in vier afzonderlijke gedeeltes. Hierdoor wordt het clubhuis meteen knus en gezellig. Elke ruimte heeft een eigen functie. Zo zijn er plekken gecreëerd om te ontspannen, te eten, te borrelen en een fijne plek waar kinderen kunnen spelen. De ruimtes zijn op slimme manieren gescheiden van elkaar. Een grote roomdivider met ingebouwde haard valt meteen op wanneer je binnenkomt. De bank en de grote tafel zijn van elkaar geschieden door twee sierlijke bloempotten op een sokkel. Zo wordt wel de openheid behouden, maar worden de zitplekken wel op een subtiele manier van elkaar gescheiden.

Door het kleurgebruik in het interieur oogt het geheel levendig. Toch straalt het clubhuis ook rust uit door de samenhang van de gekozen meubels. De knallende kleur blauw zorgt voor een frisse look and feel. Het stijgerhout voegt een stoere touch toe en contrasteert mooi met het blauw. Al met al een mooi eindresultaat.

sportief interieur, in het woonhuis, inrichting,

sportief interieur, in het woonhuis, inrichting,

sportief interieur, in het woonhuis, inrichting,

sportief interieur, in het woonhuis, inrichting,

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Fotostudio G.J. Vlekke

___

Meer projecten zien van In het Woonhuis?

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 08 | nov | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media