Spraakmakend interieur met interessante roomdivider

Hemels Wonen

Hemels Wonen heeft een passie voor het inrichten en ontwerpen van de meest spraakmakende interieurs. Dus toen het bedrijf deze woning zag begonnen hun handen meteen te jeuken, het was duidelijk dat in deze woning nog nooit wat gebeurd was. De bewoners wilden de woning dan ook graag eigen maken. Daarom kreeg de woning een volledige metamorfose waarbij Hemels Wonen verantwoordelijk was voor het totaalconcept. Ze gebruikten hiervoor hun eigen kennis van styling, nieuwe moderne technieken en verschillende topmerken om zo een echte woonsensatie, met interessante roomdivider, te creëren.  

Unieke indeling door roomdivider 

Door de verbouwing werd een volledig nieuwe inrichting realiteit. De tweede eetkamertafel werd bijvoorbeeld vervangen door een extra zithoek en er werd een haard toegevoegd die nu dient als roomdivider. Hierdoor wordt de ruimte op subtiele manier in tweeën gesplitst zodat de volledige ruimte niet te groot en te imposant aandoet. Daarnaast biedt dit ook de mogelijkheid om op verschillende manieren gebruik te maken van de kamer. De bewoners kunnen samen heerlijk voor de tv zitten, maar als er bezoek is kunnen ze in de andere zithoek plaatsnemen. Kortom, de mogelijkheden die dit interieur biedt zijn eindeloos.  

Kleuren en materialen 

Ook werd ervoor gekozen om met een licht kleurenpalet en zachte materialen te werken. De roze kleurtinten en doordachte materiaalkeuze weten elkaar daardoor op een verfrissende manier te versterken. Hierdoor oogt het interieur toegankelijk en nodigt het uit er plaats te nemen of om de prachtige stoffen aan te raken. Om het geheel toch ietwat stoerder te maken werd één wand bekleed met houten latten in een donkere kleur. Op deze manier breekt het met de rest van het interieur en krijgt de inrichting meteen een andere uitstraling. Maar ook de haard, die dient als roomdivider, draagt bij aan de wat robuustere uitstraling van dit interieur.  

Editor: Media team

Datum: 04-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen