Spraakmakende bijgebouwen van eikenhout 

Hout & Living

Hout & Living is een exclusief houtbewerkingsbedrijf dat hun jarenlange ervaring gebruikt om de meest exclusieve bijgebouwen te realiseren. Geen enkel ontwerp is hetzelfde en dit betekent dat de gebouwen altijd volledig aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Het bedrijf staat dan ook voor creativiteit en maatwerk. Om je een indruk te geven van wat Hout & Living allemaal kan hebben we een aantal spraakmakende projecten van eikenhout voor je op een rij gezet.  

Veelzijdig bijgebouw

Het eerste project is een schitterend, veelzijdig bijgebouw gelegen aan een net zo prachtige zwemvijver. Na het zwemmen kun je dan ook heerlijk ontspannen in de poolhouse. Het project is voorzien van een luxe lounge- en fitnessruimte, een sauna en een heuse badkamer. Dit bijgebouw is ervoor gemaakt om volledig tot rust te komen.

Eikenhout, houtbewerking, Hout & Living

Opgaan in de omgeving

Ook het tweede gebouw is gelegen aan een prachtig zwembad. De zijkanten van het poolhouse zijn volledig te openen waardoor de buitenruimte hier eenvoudig in overloopt. Doordat het bijhuis compleet is opgebouwd met hout gaat hij op in de natuurrijke omgeving. Bovendien is dit bijgebouw voorzien van een openhaard, een bar en een badkamer. 

Bijgebouw met grote ramen

Dit bijgebouw is de perfecte plek om op de wat mindere zomerdagen toch van het buitenleven te kunnen genieten. Dit komt door het frame dat volledig bestaat uit eikenhout en de grote ramen met stalen kozijnen, die ervoor zorgen dat de natuur als het ware naar binnen kan treden. ‘s Avonds zorgt de haard voor een heerlijke sfeer.

Eikenhout, Houtbewerking, Hout & Living

Houten tuinkantoor

De houten bijgebouwen van Hout & Living zijn ook erg geschikt om in te richten als tuinkantoor. Hierdoor ben je toch even weg uit jouw eigen woning en heb je een heerlijke werkplek midden in de natuur. Dit eikenhouten tuinkantoor is daar dan ook het perfecte voorbeeld van.  

Eikenhout, houtbewerking, Hout & Living

Houten overkapping

En tot slot lichten we graag nog een ander expertise van Hout & Living uit; de houten overkapping. Wederom zorgt het gebruik van eikenhout ervoor dat de carport er schitterend uit kwam te zien en één wordt met de omgeving. Daarnaast is de overkapping ook erg functioneel, hij zorgt ervoor dat de auto’s altijd veilig en droog staan.  

Editor: Media team

Datum: 09-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van

Fotografie: Hout & Living