Spraakmakende villa met modern interieur

DRT Gietvloeren

Aannemer Tom van Laere koos ervoor zijn eigen villa te bouwen. Na enige tijd zoeken vond hij het perfecte perceel waarop hij zijn droomwoning werkelijkheid kon laten worden. Hij koos voor een kavel aan de rand van het bos, waar inmiddels een villa staat met kubistische volumes en indrukwekkende zichtlijnen. Binnen kreeg de stoere villa een basic, strak en modern interieur. Het is te zien dat Tom van Laere precies wist wat hij wilde en hoe hij het wilde, het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn en is om jaloers op te worden!

Ruimtes beleven

Het eerste dat opvalt als je de woning betreedt is de minimalistische vormgeving, de rijkdom aan daglicht, de verbinding met de rest van de woning, het gebruik van wit en de zachtgrijze gietvloer van DRT Gietvloeren. Deze elementen zorgen voor een bepaalt soort rust die centraal staat voor het interieurontwerp van de woning. Maar ook het strakke maatwerk, dat volledig op elkaar werd afgestemd, en de subtiele afwerking dragen bij aan de zeer luchtige uitstraling van het huis. De villa met een modern interieur wekt meteen nieuwsgierigheid en nodigt je uit de ruimte te beleven.

Lichte gietvloer

De basis van het moderne interieur wordt gevormd door de kleur wit en de lichte gietvloer. Deze basis is veelzijdig en maakt het mogelijk de inrichting naar smaak te veranderen. De prachtige lichtgrijze gietvloer is het werk van DRT Gietvloeren. Zij zijn al jarenlang expert op het gebied van gietvloeren en weten met hun product iedere keer weer te verbazen. In deze woning werd de gietvloer ook rondom het zwembad geplaatst. Dit laat zien dat de vloer niet alleen mooi, maar ook erg praktisch is; hij is bestand tegen water. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je in iedere ruimte kiezen voor een schitterende gietvloer.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 18-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Studio Bourgeat