leren wandbekleding, alphenberg

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Showroom
  • Grotestraat 180
  • 5141 HD Waalwijk

Sprekende leren wandbekleding | Alphenberg

Deze waanzinnig villa aan het water een lust voor het oog en biedt ruimte aan een zeer sfeervolle woonkeuken en een living met een 180-gradenuitzicht. De villa valt direct op door de glaspartij in het midden van het exterieur. Deze scheiding zorgt niet alleen voor een gevoelsmatige tweesplitsing van de woning, maar is ook een mooi vormgegeven onderbreking van de rieten kap. Het oog voor detail zie je terug in elk ontwerp. Binnen heeft interieurbedrijf De Toren Interieurs gezorgd voor een aantal eyecatchers waaronder een tv-kast die volledig is bekleed met leren wandbekleding van Alphenberg. We vertellen je graag meer over dit bedrijf dat werkelijk alles kan bekleden met leer!

Toepassingsmogelijkheden leer

Alphenberg Leather heeft het meest exclusieve assortiment op het gebied van leren wanden, vloeren, trappen, deuren, keukens, haarden en tapijten. Sinds het ontstaan van Alphenberg, nu al ruim 10 jaar geleden, is de eigenaar Rob Koemans al voortdurend bezig met de innovatie rondom leer. In de loop van de jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd met het bijzondere materiaal. Leer is luxe en elegant materiaal. Het heeft een stoer maar tegelijkertijd ook chic karakter. Een huid is een 100% natuurlijk materiaal en daarmee is ieder stuk leer uniek in zowel kleur als tekening. Dit zorgt voor een uitgebreid assortiment aan diverse tinten natuurlijke wandbekleding.

Dynamiek

Dit huis is zo ruim opgezet dat er ontzettend veel vertrekken zijn gerealiseerd. Eén van die vertrekken doet dienst als vergader- en ontspanruimte. Hier is ruimte gemaakt voor het ontvangen van zakelijke relaties en het opbergen van spullen. Vooral de opbergkast rechts waarin ook de televisie is verwerkt is een prachtige realisatie. De kast is namelijk bekleed met leren wandbekleding van Alphenberg. Het leer wat is gebruikt voor dit meubels is de TUNDRA in de kleur CLAY. Een stoer materiaal wat veel kleurschakeringen heeft waardoor een strak maar dynamisch geheel ontstaat.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alphenberg Leather?