Squaro Infinity: naadloze luxe voor jouw badkamer

Villeroy & Boch

In de wereld van badkamerdesign staan inloopdouches momenteel centraal als dé trend. Niet alleen voegen ze een gevoel van ruimte en luxe toe, maar ze transformeren ook de algehele badkamerervaring. Onder de talloze keuzes die er zijn, komt de Squaro Infinity van Villeroy & Boch naar voren als een prachtige oplossing voor wie op zoek is naar een naadloze, hygiënische en esthetisch verbluffende douchevloer.

De problematiek van doortegelen

Doortegelen lijkt op het eerste gezicht een logische keuze voor inloopdouches. Echter, de realiteit is dat natte tegels glad kunnen worden, wat de veiligheid in de badkamer in gevaar brengt. Daarnaast vormen voegen een uitdaging, omdat ze niet altijd eenvoudig schoon te maken zijn. Voor wie op zoek is naar een hygiënische oplossing zonder concessies te doen aan stijl, biedt de Squaro Infinity een elegante uitkomst.

Squaro Infinity: de drempelloze overgang

Wat de Squaro Infinity onderscheidt, is de drempelloze overgang van douchevloer naar de rest van de badkamer. Deze naadloze integratie creëert niet alleen een gevoel van continuïteit, maar versterkt ook de ruimtelijke indruk. Deze douchevloer is beschikbaar in vijf moderne, matte kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw badkamer naar eigen smaak aan te passen.

Het innovatieve materiaal

De Squaro Infinity douchevloer is vervaardigd uit Quaryl®, een innovatief materiaal dat de perfecte balans vindt tussen functionaliteit en esthetiek. Quaryl® staat bekend om zijn eenvoudige schoonmaakbaarheid, stootvastheid, schok- en krasbestendigheid. Bovendien voldoet het aan de hoogste antislipklasse, waardoor jouw badkamer niet alleen mooi, maar ook veilig is.

Mooi én veilig

De Squaro Infinity van Villeroy & Boch combineert schoonheid met veiligheid, waardoor het niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze is, maar ook een functionele en hygiënische oplossing biedt. Maak een statement in jouw badkamer met de Squaro Infinity douchevloer en ervaar de perfecte harmonie tussen design en comfort.

Editor: Media Team

Datum: 22-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Villeroy & Boch