stadsapparatement, Linda Lagrand. the art of living, appartement, interieur

Stadsappartement | Linda Lagrand

Een appartement in totale balans

Het interieur moet passen bij de ruimte van een woning. Een uitstraling hebben dat het karakter van de bewoner representeert. Het zorgt ervoor dat je écht thuis kunt komen. Interieurontwerpster Linda Lagrand is de uitdaging aangegaan en heeft een bijzonder resultaat neergezet. Linda heeft heel aandachtig gekeken naar de ruimte van het appartement zodat deze optimaal benut kan worden. Wat een plaatje!

Werkruimte

In dit stadsappartement is gezorgd voor een open werkruimte. Ondanks de verschillende materialen, patronen en accessoires oogt deze hoek toch rustig en opgeruimd. De steriele look and feel van het bureau en de bureaustoel van Vitra werken hieraan mee, maar ook de ingebouwde opbergruimte. Deze is gestyled met eyecatchende items van Tecnolumen. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren creëer je een speelse omgang met bestaande en nieuwe designelementen.

stadsapparatement, Linda Lagrand. the art of living, appartement, interieur

Interessant kleurenpalet

Het interessante kleurenpalet prikkelt meteen alle zintuigen wanneer je deze woning binnenkomt. In de werkruimte is een mooie combinatie gemaakt tussen het turquoise en het okergeel. Niet alleen deze ruimte is een plaatje om te zien, ook de rest van het stadsappartement is in balans gebracht. De frisse zandkleuren combineren goed met de opvallende felle kleuren. Meubelen van Pastoe met de bijpassende stoelen van Vitra sluiten goed aan bij het wit van de schilderijen en de overige details.

Ook wordt er veel gebruik gemaakt van variatie in patronen. De beweeglijke patronen staan in contrast met de symmetrische lijnen op de vloer en de vormgeving van het pand. De creatieve combinaties zorgen voor evenwicht in de woning en geven een levendig gevoel.

stadsapparatement, Linda Lagrand. the art of living, appartement, interieur

Unieke uitstraling

Deze uitgesproken stijl geeft een uniek resultaat, en deze uitstraling wordt voornamelijk gecreëerd door de vele accessoires. Het stadsappartement heeft veel lichtinval wat het interieur enorm ten goede komt. Elk detail wordt goed uitgelicht en krijgt de volledige aandacht. Elke meter in dit huis heeft een interessant aanzicht. Met een verrassend interieur als dit maak je onderscheid en zet je als ontwerper jouw handtekening neer.

___

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Peter Baas