Stadstuin met exclusieve keuken

COOXS

Een stadstuin is vaak erg klein. In die situatie is het nog belangrijker om de ruimte die je hebt, zo optimaal mogelijk te benutten. Een goed tuinontwerp is dan van essentieel belang. In onderstaand ontwerp van COOXS komen alle belangrijke elementen samen. Een luxe overkapping met haard, zwembad, zithoek én een exclusieve buitenkeuken. Wat heeft een mens nog meer nodig?   

Exclusieve keuken, terras, barbecue, veranda, the art of living

Sfeervol en luxe  

In deze stadstuin zijn verschillende plekken gecreëerd waar je volop kunt genieten. Aan de achterzijde van de tuin is een vlonder met verhoging geplaatst. Deze is voorzien van een loungeplek die overdekt wordt door de overkapping. De veranda achter in de tuin is voorzien van een haard. Een perfecte beschutte plek tijdens een warme dag, maar ook als het koeler is, kun je hier heerlijk genieten van de haard. Perfect als je optimaal wilt genieten van het buitenleven. Ook is er, achter in de tuin een exclusieve keuken van COOXS geplaatst.   

Exclusieve keuken  

Met een buitenkeuken op maat ben je verzekerd van een exclusief eindresultaat dat volledig aansluit op je wensen. COOXS maakt al hun designs op maat en gebruikt hiervoor hoogwaardige materialen. Deze exclusieve keukens hebben de look and feel van een binnenkeuken. De hoogwaardige afwerking geeft een gevoel van luxe. Alles klopt tot in de puntjes. Bij COOXS kennen ze geen standaard. Ze passen zich graag aan, aan de wensen van de klant. 

Over COOXS  

In de wereld van COOXS vloeien design en buitenleven harmonieus in elkaar over. Een wereld van verstilde elegantie en elementaire balans. Het merk maakt buitenkeukens die diepe verlangens beantwoorden. Samen creëren ze plekken die uitnodigen tot verbinding. Buitenkeukens die het kloppend hart van je tuin vormen. Dus, droom groot en geniet intens. 

Editor: Media team

Datum: 19-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: COOXS