Stadstuin met luxe buitenkeuken

COOXS

Een kleine stadstuin kan alle elementen bevatten die een grote tuin ook heeft; relaxen, lekker eten en een frisse duik nemen. Kortom, elk seizoen genieten. Ook deze tuin, gelegen in een stadscentrum, heeft alles waar een mens van droomt. COOXS plaatste hier een luxe buitenkeuken waar, naar alle waarschijnlijkheid, veel van genoten gaat worden aankomende zomer. 

Buitenkeuken, achtertuin, terras, barbecue, the art of living

Luxe buitenkeuken 

In het voorste gedeelte van deze stadstuin is een luxe buitenkeuken geplaatst door COOXS. Het is een luxe, maatwerk oplossing. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos en ook de materialen waaruit gekozen kunnen worden variëren. Het massieve, gepoedercoate aluminium dat voor deze keuken gebruikt is, blijft favoriet. COOXS streeft, bij het ontwerpen van hun exclusieve keukens, naar perfectie. Dromen zouden dus nog wel eens werkelijkheid kunnen worden. 

Stijlvol geheel 

Het gepoedercoate aluminium dat COOXS voor deze buitenkeuken gebruikte, komt ook elders in de tuin terug. De antraciet kleurige muur, de verlichting en de sophisticated buitendouche zijn volledig volgens thema. De donkere kleur vormt een mooi contrast met de zachte tinten en de houten accenten. Ze vormen een stijlvol geheel.   

Buitenkeuken, achtertuin, terras, barbecue, the art of living

Over COOXS 

Een COOXS buitenkeuken is er voor de liefhebber van het buitenleven, voor iemand die de finesse kan waarderen en voor iemand die een passie ervaart in het bereiden van de smakelijkste maaltijden. Het bedrijf brengt de elegantie van een ‘in-house kitchen’ naar buiten. Materialen die buiten worden toegepast zijn onderhevig aan weersinvloeden. Aan de ontwikkeling van COOXS ging daarom een langdurig ontwerptraject vooraf. Het resultaat is een uniek en doordacht systeem dat breed toe te passen is. Omdat wij vinden dat iedere COOXS uniek moet zijn, zijn er geen standaarden in afmetingen en uitvoeringen. Ontdek het zelf in het persoonlijke voorstel dat wij graag voor u maken. 

Editor: Media team

Datum: 14-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: COOXS