Stadstuin, overkapping, Knops Tuindesign, haard, loungehoek

  • Erik Knops
    Advocatenhof 35
    4744 GD Bosschenhoofd

Stadstuin met overkapping | Knops Tuindesign 

Een stadstuin is vaak er klein. Daarom is het belangrijk om optimaal gebruik de maken van de ruimte. Hoe richt je zo’n kleine tuin in? Knops Tuindesign liet dit zien door een luxe overkapping met lamellen, buitenkeuken en haard te realiseren. Deze kleine stadstuin is compleet. 

Veel groen

Wanneer je aan een stadstuin denkt, denk je niet gelijk aan veel groen. Knops Tuindesign heeft aan weerzijden van de tuin wintergroene bomen geplaatst. De bladeren van deze bomen vallen tijdens de winter niet van de boom. Dit zorgt ervoor dat je het gehele jaar optimaal kunt genieten van het groen in je tuin. Tussen de bomen zijn vele planten geplaatst. De tuin is opgevuld door gebakken klinkers, maar toch is er ook nog plek gemaakt voor een klein stukje gazon.  

Lounge op vlonder

Aan de achterzijde van de tuin is een vlonder met verhoging geplaatst. Deze heeft een overkapping en functioneert als een loungeplek. De veranda bevat een haard en een buitenkeuken van Cooxs. Dit biedt de perfecte kans om in ieder seizoen toch van het buitenleven te genieten. De veranda is verzorgd door Luxcom en Gardano 

Stadstuin, Knops Tuindesign, haard, loungehoek

Stadstuin, overkapping, Knops Tuindesign, haard, loungehoek

Sfeervol en luxe

De stadstuin met overkapping beschikt over een aantal plekken waar je volop kunt genieten in de lounge sets. Deze zijn afkomstig van Borek. Ook bevindt zich in de tuin een grote tafel met stoelen. Dit wordt overdekt door aluminium pergola’s met doeken. De verlichting en moonlight bollen zorgen voor extra sfeer tijdens de avonduren. Optimaal genieten kun je zeker in deze stadstuin met overkapping.  

Stadstuin, Knops Tuindesign, haard, loungehoek 

Tekst: Silke van de Geijn 
Fotografie: Knops Tuindesign

___

___

Meer projecten zien van Knops Tuindesign?