Stadstuin met sfeervolle buitenkeuken

COOXS

Een exclusieve buitenkeuken herkent u niet alleen aan het doordachte comfort en de functionaliteiten, maar juist ook aan het design. Mooie, kwalitatief hoogstaande materialen zorgen, in combinatie met luxe dessins en coating, voor een chique eindresultaat. Doordat de COOXS buitenkeukens op maat worden gemaakt is dat exclusieve karakter altijd gewaarborgd en passend bij de situatie. 

Buitenkeukens, stadstuin, barbecue, terras, the art of living

Buitenkeuken op de vlonder 

Aan de zijkant van de tuin is een vlonder met verhoging geplaatst. Deze heeft een overkapping en is uitermate geschikt voor een gezellige avond met familie of vrienden. Relax in de loungehoek of bereid een heerlijke maaltijd op de Big Green Egg. Voor ieder wat wils. De vlonder biedt de perfecte kans om, in ieder seizoen, van het buitenleven te genieten.  

Sfeervol samenzijn 

Deze stadstuin met overkapping is tevens voorzien van een open haard en een eethoek. De verschillende lichtbronnen creëren, in de avonduren, een sfeervolle setting. Een heerlijke plek om te genieten van een fijn diner met goed gezelschap. Tijdens koele zomeravonden kan er gebruik gemaakt worden van de open haard. Niet alleen lekker warm, maar ook erg cozy. Optimaal genieten kun je zeker in deze fraaie stadstuin met buitenkeuken.  

Over COOXS 

In de wereld van COOXS vloeien design en buitenleven harmonieus in elkaar over. Een wereld van verstilde elegantie en elementaire balans. Het merk maakt buitenkeukens die diepe verlangens beantwoorden. Samen creëren ze plekken die uitnodigen tot verbinding. Buitenkeukens die het kloppend hart van je tuin vormen. Dus, droom groot en geniet intens. 

Editor: Media team

Datum: 16-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: COOXS