stalen binnendeuren, de rooy metaaldesign, stalen deur, staal, elegant, gietvloer,

  • De Rooy Metaaldesign
  • Seringstraat 29
  • 6744 XA | Ederveen

Stalen binnendeuren | De Rooy Metaaldesign

Een mooie leefkeuken die de woning helemaal af maakt. Dat was de wens van één van de klanten van Culimaat High End Kitchens. Na een kennismakingsgesprek startte een intensief samenwerkingstraject dat resulteerde in de oplevering van een droomkeuken. Deze keuken is gerealiseerd in een prachtige, vrijstaande villa aan een mooie laan in Noord-Brabant. Het eindplaatje is na het verbouwen van de keuken volledig gerealiseerd. De Rooy Metaaldesign ging aan de slag met het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van de stalen binnendeuren.

Modern, strak en sfeervol

De bewoners vielen voor de rust, ruimte en het vele licht van dit huis. Ze hadden wel direct de wens om enkele delen van de woning te renoveren, zodat het volledig naar hun smaak werd ingericht en het echt hun ‘thuis’ zou worden. De stalen binnendeuren geven de keuken een moderne, strakke maar toch sfeervolle uitstraling.

Ruimtelijk gevoel

Er werd gekozen voor een grote houten, op maat gemaakte kastenwand in een donkere kleur, die perfect matcht met het donkere frame van de deuren. Het strakke design maakt een luxe indruk. De lichtgrijze gietvloer zorgt voor een mooie aansluiting op andere ruimtes. Stalen binnendeuren zijn hierop een waardevolle toevoeging, omdat het glas en het smalle profiel ervoor zorgen dat er niets van het licht of het ruimtelijke gevoel verloren gaat.

stalen binnendeuren, de rooy metaaldesign, stalen deur, staal, elegant, gietvloer,

Open of gesloten

Het was altijd al de wens van de bewoners om een grote leefkeuken te creëren die de verschillende delen van het huis met elkaar verbindt en waar ze met het hele gezin kunnen genieten. De aangrenzende kamer werd bij de ruimte betrokken, zodat er één grote leefruimte ontstond. De stalen binnendeuren van De Rooy Metaaldesign maken het mogelijk om de leefkeuken af te sluiten van de living; ideaal wanneer het ene gezinslid visite ontvangt en het andere graag zich wil verdiepen in bijvoorbeeld een goed boek.

stalen binnendeuren, de rooy metaaldesign, stalen deur, staal, elegant, gietvloer,

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Peter Baas

___

Stalen taatsdeuren, taatsdeuren, staal, De Rooy,FritsJurgens

___

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?