buitendeuren, StalenDeurenHuys

Populariteit stalen buitendeuren | StalenDeurenHuys

De stalen buitendeuren van StalenDeurenHuys zijn in het nieuwe jaar 2020 nog populairder geworden. Dit komt omdat StalenDeurenHuys een van de eerste stalenbuitendeurenproducent in eigen atelier is. Al elf jaar zijn ze specialist in exclusieve stalen buitendeuren op maat. Deze profielen zijn ultrarank en gemaakt van écht staal. De bekendheid is erg gegroeid en veel projecten van dit mooie bedrijf vliegen je om de oren op Pinterest. Eigenlijk ontkom je er niet meer aan. Als je de prachtige deuren binnen al hebt, mogen de buitendeuren eigenlijk niet ontbreken.

Sfeerversterkend

Stalen buitendeuren zijn sfeerversterkend om van jouw woning samen met de tuin optisch een geheel te creëren. De stalen deuren zijn optisch verruimend door het gebruik van de slanke kozijnen. In tegenstelling tot vroeger, is er tegenwoordig is geen condensvorming meer bij stalen deuren vanwege nieuwe technieken. Doordat de stalen buitendeuren worden gestraald, gemetalliseerd en voorzien worden van een hoogkwalitatieve poedercoating, is het staal onderhoudsvrij en kan het moeiteloos de winterseizoenen in Nederland & België doorstaan. Bovendien zijn de stalen buitendeuren inbraakwerend doordat StalenDeurenHuys meerpuntssluitingen gebruikt.

buitendeuren, StalenDeurenHuys

Eyecatcher

Ook al zijn de glazen deuren bedoeld om doorheen te kijken, ze zijn zelf ook echte eyecatchers. Zeker bij het bouwen van een aanbouw, tuinkamer of serre is de stalen glazen deur een echte aanwinst voor het aanzicht. Omdat staal een ruw materiaal is, past het perfect in de industriële stijl die eigenlijk te combineren is met alle andere stijlen. Zo is de deur rustgevend in een Scandinavisch interieur, maar complementerend en modern in een huis met een eclectische stijl. Een stalen buitendeur geeft een authentieke woonboerderij een luxe uitstraling en een modern appartement net dat beetje extra allure. Zorg dat binnen en buiten met elkaar matchen door ook voor stalen deuren te kiezen als buitendeuren!

buitendeuren, StalenDeurenHuys

Tekst: StalenDeurenHuys
Fotografie: StalenDeurenHuys

____

Meer projecten bekijken van StalenDeurenHuys?


buitendeuren, StalenDeurenHuys

StalenDeurenHuys

Onze missie is het ontwerpen en realiseren van de perfecte stalen puien door heel de Benelux.

__
Meer informatie over StalenDeurenHuys?


Web editor: Media team     |

Datum: 12 | feb | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

inrichting buitenverblijf, Barasso, The art of living

Wellness | Barasso


Een wellness in je tuin is het toppunt van luxe. Een zwembad om te ontspannen of een jacuzzi om in op te warmen..

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media