Stalen deur met leer, Alphenberg, Bob Manders, Exclusief leer, wandbekleding

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Showroom
  • Grotestraat 180
  • 5141 HD Waalwijk

Stalen deur bekleed met leer | Alphenberg

In deze prachtige woning, ontworpen door Bob Manders, wordt mooi gespeeld met een sterk lijnenspel. Dit zie je aan de buitenkant van de woning, maar ook aan de binnenkant. Een eyecatcher in deze woning is toch wel de stalen deur met leer. Alphenberg heeft zijn kunsten laten zien door deze stalendeur van top tot teen te bekleden met leer. Een echt kunstwerk!

Exclusieve woning

In deze villa is er gewerkt met een grote transparante geveloppervlakte. Dit geeft de woning een open karakter en staat op deze manier goed in contact met de natuurlijke omgeving rondom het huis. In bijna het hele huis liggen dezelfde tegels op de vloer, namelijk een marmeren natuurstenen vloer. Dit zorgt er voor dat het huis een geheel wordt. Wil je toch even een aparte ruimte? Dat kan! Door de prachtige stalen deuren in huis, bekleed door Alphenberg met exclusief leer, kun je de ruimtes toch van elkaar afsluiten als je dit graag wilt.

Stalen deur met leer, Alphenberg, Bob Manders, Exclusief leer, wandbekleding

Mogelijkheden

De grote raampartij geeft een schitterend uitzicht op de riante tuin van de villa. Heb je bijvoorbeeld een feestje is het erg makkelijk om binnen en buiten met elkaar te betrekken. Is het lekker weer dan is het lange rechthoekige zwembad fijn om erbij te betrekken. Is het wat minder weer dan vier je het feest gewoon op het terras en trek je dit door naar binnen. Alles is mogelijk in deze prachtige villa.

Over Alphenberg

Alphenberg werkt altijd met kwalitatief goed materiaal en dit zorgt voor een luxueuze uitstraling. Ze gaan steeds opzoek naar nieuwe mogelijkheden wat ze met het leer kunnen bekleden. Momenteel bekleden ze verschillende objecten met exclusief leer, van vloeren tot haarden tot stalen deuren. Dit doen ze met passie en dit zie je door dat al hun projecten tot in de puntjes goed zijn afgewerkt. Dus ben je nog opzoek naar een eyecatcher voor in je huis, dan is Alphenberg het juiste bedrijf om mee samen te werken.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Jurrit van der Waal 

____

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alphenberg Leather?