Stalen deur, StalenDeurenHuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Stalen deur in keuken | StalenDeurenHuys

Deze stalen deur is ontworpen voor een prachtige, luxe woonkeuken. StalenDeurenHuys ziet een enorme trend in stalen deuren in keukens. Dit project laat een prachtige woonkeuken zien waarbij StalenDeurenHuys de stalen deur op maat mocht plaatsen. De authentieke stalen binnendeur heeft een moderne vlakverdeling voor optimaal lichtinval. Door genoeg licht in je interieur te brengen wordt je gehele woning een stuk ruimtelijker. Stalen deuren creëren de optimale lichtinval en ruimtelijkheid.

Vlakverdeling

De moderne drievlaksverdeling van de stalen deur met glas is asymmetrisch en heeft een ruimtelijk effect. De erg gebruiksvriendelijke handgreep is over de volledige hoogte geplaatst, die tevens ook een optische vlakverdeling biedt. De strakke deur komt in deze prachtige keuken het beste tot zijn recht door het strakke, moderne interieur.

Stalen deur, StalenDeurenHuys, the art of living

Standaarddeuren

Dit model is er ook in een andere uitvoering, namelijk de standaard stalen deuren. In deze collectie pivotdeuren komt de stalen taatsdeur voor met handgreep over de volledige lengte. De prijzen van deze deur zijn voordeliger en de deuren zien er precies hetzelfde uit. De maat van de deur is het grootste verschil. De standaard stalen deuren bestaan uit standaardmaten, zonder plaatsing en inmeten. De exclusieve deuren zijn geheel op maat en worden ingemeten en geplaatst door StalenDeurenHuys.

Stalen deur, StalenDeurenHuys, the art of living

Pivotdeur in de keuken

Pivotdeuren in de keuken zijn prachtig om te zien. Ze geven jouw woonkeuken erg veel allure, ruimtelijkheid en licht. Mocht je geïnspireerd zijn door dit project, neem dan contact op met StalenDeurenHuys.

 

Tekst: Stalendeurenhuys
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 20 | mrt | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media