Stalen deur in luxe appartement 

De Rooy Steel Doors

In dit prachtige appartement in Amstelveen heeft De Rooy Steel Doors onlangs twee stalen deuren geplaatst. Deze stalen taatsdeur past perfect bij de moderne en ruime opzet van het appartement. De deuren zorgen dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van het binnenvallende daglicht. Extra bijzonder aan deze set stalen deuren is het gebruik van het vaste glazen paneel boven de deur. Hierdoor oogt het appartement niet alleen optisch groter, maar wordt er ook prachtige royale entree gecreëerd bij binnenkomst.  

Een uniek lijnenspel 

Stalen deuren zorgen ervoor dat de ruimtes naadloos in elkaar overlopen. Maar dat is niet de enige kracht van stalen deuren. De deuren zorgen er namelijk ook voor dat er een uniek lijnenspel ontvouwt. Mede vanwege de slimme keuze voor de Cuypers vlakverdeling zorgt dit voor een echte meerwaarde in het appartement. De kleuren van de zwarte taatsdeuren staan dan ook prachtig in contrast met de witte accenten in de rest van de woning. 

Ontdek het gemak van taatsdeuren 

Het bijzondere taatsmechanisme van FritsJurgens is een duurzame keuze. De deuren kunnen altijd soepel, eenvoudig en geruisloos geopend en gesloten worden. In combinatie met het exclusieve design en hoogwaardige kwaliteit zorgt dit voor een fraaie set deuren.  

 

Stalen deur, appartement, deuren, The Art Of Living

Meer over De Rooy Steel Doors 

De Rooy Steel Doors ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat. 

 

 

Editor: Media team

Datum: 05-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van