Stoere badkamer, StalenDeurenHuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Stalen deur in stoere badkamer | StalenDeurenHuys

StalenDeurenHuys realiseerde onlangs deze stalen taatsdeur in melkglas in deze prachtige villa. De stoere badkamer van de woning is minimalistisch wit met donkere accenten. De stalen deur gerealiseerd in melkglas komt perfect naar voren door zijn strakke vormgeving. De stalen deur is op maat gemaakt en voorzien van een handgreep inclusief slot, waardoor de bewoner ervan verzekerd is dat de badkamerdeur op slot kan.

Stalen deur in melkglas

Wil jij graag een stalen deur in jouw badkamer laten realiseren? Dan biedt deze stoere badkamer zeker inspiratie. De badkamer is vaak een ruimte in huis waar bewoners van privacy houden. Hierdoor zijn de meeste stalen deuren die in badkamers gerealiseerd worden gemaakt van melkglas. De stalen deuren met glas zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas, wat erg prettig is voor gezinnen met jonge kinderen.

Stoere badkamer, StalenDeurenHuys, the art of living

Stalen deur op slot

Zoals al eerder benoemd is de badkamer is voor velen een plek waar privacy gewenst is. Wil jij net als in deze stoere badkamer een stalen deur die op slot kan? Dit is geen probleem voor StalenDeurenHuys. Het bedrijf is daarnaast ook gespecialiseerd in het maken van exclusieve stalen deuren met een cilinderslot.

Stalen deuren in badkamer

StalenDeurenHuys biedt stalen binnendeuren op maat met zeer ranke profielen. Dankzij echt vakwerk kan hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden. Daarnaast zijn de stalen deuren geheel onderhoudsvrij, erg fijn voor personen met een drukke levensstijl. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op met StalenDeurenHuys.

 

Tekst: Stalendeurenhuys
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 04 | mrt | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media