Stalen deuren in bijzondere kleuren

Blecks Stalen Deuren

Stalen deuren zijn razend populair en dat is niet zo vreemd. Ze weten het voor elkaar te krijgen ieder interieur interessanter te maken. Daarnaast hebben ze ook een functionele functie; het doorlaten van daglicht. Vooral de zwarte stalen deur is niet meer weg te denken uit het interieur, maar in werkelijkheid zijn de opties eindeloos. Qua vorm heb je een grote variatie aan mogelijkheden en je kunt ook kiezen uit erg veel verschillende kleuren deuren. Bij Blecks Stalen deuren kun je namelijk gaan voor onder andere bronzen, witte en antracietkleurige stalen deuren. We vertellen je daar graag meer over in dit artikel.  

Zwarte stalen deur 

Een zwarte stalen deur is natuurlijk het meest voor de hand liggende. Een zwarte stalen deur is stoer en modern waardoor hij bij werkelijk iedere inrichting zal staan. Dit maakt het een tijdloos design. Daarnaast is het ook heel eenvoudig om de kleur te laten matchen bij jouw kozijnen en jouw interieur. De zwarte stalen deur is dan ook echt een blikvanger. 

Een bronzen deur 

Ben je opzoek naar een stalen deur die luxe en elegantie uitstraalt? Dan zijn deuren in de kleur brons wellicht wat voor jou. Combineer deze kleur met een strak design en de deur zal prachtig staan bij een hotel-chic interieur. Kies je voor een bronzen deur met een klassiek design, dan zal de deur goed tot zijn recht komen in een landelijk interieur. Kortom, je kunt met de kleur brons werkelijk alle kanten op. Deze kleur wordt doormiddel van een sterke poedercoating op het staal gespoten. Dit wordt heel zorgvuldig gedaan waardoor het brons decennialang, zonder enige problemen, mee zal gaan.

Witte stalen deur  

Naast brons zou je bij Blecks ook terecht kunnen voor een witte stalen deur. Wanneer je kiest voor een zacht en licht interieur zal deze kleur daar erg goed bij staan. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische interieurstijl, het zou vreemd zijn wanneer je hier andere kleuren voor kiest. Daarnaast is wit een onschuldige kleur die de ruimtelijkheid van de ruimte nog meer zal benadrukken. Wederom wordt een poedercoating op het staal gespoten en ook deze keer kun je uitgaan van een lange levensduur. Het is niet voor niets dat wit, de kleur van perfectie wordt genoemd.

Antraciet kleur 

Vind je zwart wat hard staan in het interieur? Dan is een antracietkleurige deur vaak een goede optie. Antraciet past fantastisch goed bij industriële interieurs, maar past ook in een rustig en licht interieur. Dit allemaal omdat de kleur niet zo hard is, maar staat wel bij de interieurstijlen die helemaal van nu zijn. Je raadt het vast al, maar ook hier werd door Blecks een poedercoating gebruikt om de deur van zijn prachtige kleur te voorzien.

Luxe toevoeging op het interieur 

Het is dus mogelijk om stalen profielen in iedere gewenste kleur te coaten. Op deze manier geef je jouw interieur een bijzondere uitstraling en krijgt de inrichting een fijne persoonlijke touch. Blecks kijkt graag met je mee om te ontdekken welke kleuren het beste bij jouw interieur passen. Op die manier proberen zij niet alleen een deur te verkopen, maar een heuse belevenis. Een deur is ten slotte niet alleen erg handig, maar ook een luxe toevoeging op het interieur.

Editor: Media team

Datum: 07-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Blecks Stalen Deuren