stalen deuren, StalenDeurenHuys, elegant, staal, stoere uitstraling, luxe

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Stalen deuren in woonkamer | StalenDeurenHuys

Deze prachtige woning is compleet vernieuwd en voorzien van exclusieve stalen deuren. De deuren vormden het uitgangspunt voor de rest van het interieur. De nieuwbouwvilla is door de bewoners zelf ingericht. De voorkeur ging hierbij uit naar open ruimtes, waarbij het geheel toch intiem moest aanvoelen. De perfecte oplossing hiervoor waren de stalen deuren van StalenDeurenHuys.

Open space

De eerste indruk van deze dubbele stalen deuren in de strakke woonkamer is dat ze een ‘open space’ uitstralen, maar toch intiem. Deze prachtige nieuwbouwvilla waar ooit Villa Achterwerk werd opgenomen, in het oude mediapark, is nu omgetoverd tot een droomvilla. De opdrachtgever wilde extreem ranke profielen laten plaatsen en kwam uiteraard uit bij StalenDeurenHuys.

stalen deuren, StalenDeurenHuys, elegant, staal, stoere uitstraling, luxe

Ultradunne profielen

StalenDeurenHuys is specialist in ultradunne profielen gemaakt van retrosteel. De bewoners werden geïnspireerd door diverse modellen, waarna op locatie de maten werden opgemeten en een ontwerp op maat werd gemaakt. Er is omwille van de lichtinval gekozen voor vaste zijramen met dubbele openslaande taatsdeuren. De bijzondere, landelijke deurgrepen die door StalenDeurenHuys zelf worden ontworpen maken het mooi af.

Dubbele taatsdeuren

Normaliter gaan taatsdeuren open tot zo’n 90 graden, maar StalenDeurenHuys creëerde hier een uitzwaai van maar liefst 175 graden vanuit beide ruimtes. Door de ‘parkeerstand’ sluiten de dubbele stalen taatsdeuren automatisch met vertraging en geheel geruisloos.

Creëer de optimale lichtinval & ruimtelijkheid in je eigen interieur met stalen deuren!

 

Tekst: StalenDeurenHuys
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

stalendeurenhuys

___

Meer projecten bekijken van StalenDeurenHuys?


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | mei | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media