Stalen deuren met unieke coating

De Rooy Metaaldesign

Stalen binnendeuren zijn tegenwoordig veel gezien in het interieur. Dit komt doordat de deur de inrichting een compleet andere uitstraling geeft dan dat een gesloten deur zou doen. Een stalen deur bestaat uit staal en glas en zorgt ervoor dat de ruimte op subtiele wijze afgesloten kan worden zonder dat het gevoel van ruimtelijkheid verloren gaat. Er zijn erg veel verschillende typen stalen deuren met allen hun eigen unieke kenmerken en hoogwaardige afwerking. Onlangs lanceerde De Rooy Metaaldesign de nieuwe Royor collectie. Deze collectie is een esthetisch genoegen, waar we je graag meer over willen vertellen.  

Waarom de Royor collectie? 

De nieuwe Royor collectie ontstond nadat De Rooy Metaaldesign opmerkte erg veel vragen te krijgen over stalen deuren met een afwerking in metaal. Natuurlijk konden zij verwijzen naar hun stalen deuren in een RAL-kleur die lijken op koper, brons of messing. Toch vond het bedrijf dat dit beter kon en wilden zij daarin iets voor hun klanten betekenen. Daarom werden de Royor coatings ontwikkeld. Deze coatings zijn maatwerk en zorgen ervoor dat de deuren er levendig en authentiek uitzien.  

Mogelijkheden 

De Royor collectie bestaat nu uit drie verschillende kleuren; Copper (koper), Bronze (brons) en Brass (messing). Het zijn allen warme kleuren die de stalen deuren er in één oogopslag exclusief uit laten zien. Deze drie kleuren zijn te verkrijgen in twee verschillende soorten: striped en brushed. Zoals de naam al doet vermoeden bevat de striped Royor duidelijke strepen, die doen denken aan grote penseelstreken. Deze versie van de Royor is dan ook wat opvallender dan de brushed variant.  

Over De Rooy Metaaldesign 

De Rooy Metaaldesign ontwerpt en produceert al jarenlang op ambachtelijke wijze producten van staal, waaronder dus stalen deuren. Vakmanschap en creativiteit staan bij hen hoog in het vaandel en dat vormt dan ook de fundering van het bedrijf. Door het vakmanschap garanderen zij de hoogste kwaliteit. Ook kunnen zij hierdoor iedere deur volledig naar wens produceren en dat biedt mogelijkheden.  

Editor: Media team

Datum: 01-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van