stalen deur op maat, Stalendeurenhuys

Stalen deur op maat | StalenDeurenHuys

Wij interieuraddicten zijn eigenlijk altijd op zoek naar datgene wat ons huis uniek en eigen kan maken. Zo zijn er fanaten die echt jarenlang op zoek zijn naar het perfecte kunstwerk, dat past bij het kleurenpalet van het huis, maar ook de juiste vibe uitstraalt. Het moet de liefhebber fascineren en aantrekken, maar je moet ook jezelf erin kunnen herkennen. Je zo verbonden kunnen voelen met voorwerpen klinkt wellicht heel materialistisch, maar niets is minder waar. Velen drukken zichzelf uit middels die spullen, omdat ze zo bepalend kunnen zijn voor je persoonlijkheid. De ultieme droom? Een stalen deur op maat, maar dan wel helemaal zelf ontwerpen. En laat StalenDeurenHuys dat nou mogelijk maken…

Perfect en authentiek

Als perfectionist wil je gewoon dat jouw droomdeur, die dan ook best een aardig centje mag kosten, gewoon perfect is. De een wil een creatieve en speelse vlakverdeling en de ander gaat juist hard op symmetrie. Ook het handvat is weer een heuse keuzeworsteling: ga je voor een traditionele handgreep, of word je helemaal wild van een moderne deurgreep op de volledige lengte van de deur? Het mooie is: alles is mogelijk! Zelfs het type glas kan je helemaal zelf bepalen in samenspraak met de vakmensen van StalenDeurenHuys.

stalen deur op maat, Stalendeurenhuys

Inspiratie

Al enthousiast? Dan is vaak stap één Pinterest erbij pakken en een heel board samenstellen met inspiratie. Good choice! Maar sla stap twee dan niet over: inspiratie opdoen in de showroom van StalenDeurenHuys. Normaliter houden we niet van persoonlijke begeleiding, want het beeld dat we in ons hoofd hebben is vaak al kraakhelder. Toch zal je ervan versteld staan hoe prettig het kan zijn als iemand met een goed idee komt, vaak iets waar je zelf nog helemaal niet over nagedacht hebt. Het designteam van StalenDeurenHuys is allesbehalve opdringerig. Ze denken graag mee, zowel over het ontwerp als over de offerte. Ook de service is volledig: de stalen deur op maat wordt bij jou thuis vakkundig ingemeten en zodra je deur geleverd kan worden, word ook de montage volledig uit handen genomen.

stalen deur op maat, Stalendeurenhuys

Aan de slag!

Wanneer je bent begonnen met het ontwerpen van je eigen stalen deur op maat, ga je kennismaken met de verschillende uitvoeringen. Wist je dat in het ene huis een taatsdeur bijvoorbeeld veel praktischer is dan een schuifdeur? Laat je inspireren en informeren. Je krijgt bij StalenDeurenHuys een persoonlijke adviseur die tijdens het hele proces jouw contactpersoon blijft. Dit klantencontactteam kenmerkt zich als accuraat, gepassioneerd en aangenaam.

Tekst: StalenDeurenHuys
Fotografie: StalenDeurenHuys

____

Meer projecten bekijken van StalenDeurenHuys?


stalen deur op maat, Stalendeurenhuys

StalenDeurenHuys

Onze missie is het ontwerpen en realiseren van de perfecte stalen puien door heel de Benelux.

__
Meer informatie over StalenDeurenHuys?


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | jun | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media