Stalen deuren ter verfijning van het interieur

De Rooy Metaaldesign

In deze stijlvolle en hedendaagse woning is het vakmanschap van De Rooy Metaaldesign tentoongesteld middels de stalen deuren die het interieur sieren. De keuze viel op de Sullivan en Cuypers modellen. Het chique voorkomen van de deuren draagt bij aan de charme van het interieur. Dit komt doordat ze volledig opgaan in de serene en ingetogen tinten van de woning. De combinatie van het design met de Anodic Brown poedercoating zorgt ervoor dat het een veelzijdig product is, dat ieder interieur op een betoverende wijze weet te verfijnen

Toegang tot het kantoor 

Het schitterende Sullivan model verleent toegang tot het kantoor. Uniek aan deze stalen deuren is het gegeven dat ze zo ontworpen zijn dat de volledige potentie van de aansluitende ruimtes benut kan worden. Dit komt door de delicate, semi-transparante afscheiding, waardoor een evenwicht tussen openheid en privacy is ontstaan. De bewoners kunnen zich terugtrekken wanneer ze aan het werk zijn, maar ze staan nog steeds in contact met de rest van de ruimtes.  

Ruimtelijkheid en warmte  

Tussen de keuken en de eetkamer is ook een mooie deur van De Rooy Metaaldesign geplaatst. In dit geval is gekozen voor het Cuypers model. Door het stalen frame te combineren met glas wordt de ruimtelijkheid van de woning nog meer benadrukt en weet daglicht tot diep in de woning binnen te treden. De Anodic Brown coating is gekozen omdat deze kleur aansluit bij andere interieurelementen, waardoor een warme ambiance gegarandeerd wordt.  

Over De Rooy Metaaldesign 

Deze schitterende stalen deuren vormen het toonbeeld van tot wat De Rooy Metaaldesign toe in staat is. Doordat het bedrijf een uitgebreid assortiment aan verschillende modellen, coatings, handvatten en glasopties heeft, brengt het bedrijf stalen deuren tot leven die naadloos aansluiten bij de door jou beoogde sfeer. Ben je benieuwd naar wat ze voor jou kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.  

Editor: Media Team

Datum: 28-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living