stalen deur, rein tupker, the art of living

  • Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN
  • Zuidergracht 50
  • 3763 LW Soest

Industriële look vervaardigd vanuit vakmanschap | Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN

Bij Kunst-Siersmederij Rein  Tupker  wordt altijd alles uit de kast gehaald om de mooiste kant van staal naar voren te laten komen.  Met liefde en ambacht voor het vak wordt in de grote smederij met name gewerkt aan stalen deuren.  Sta je voor een woning, dan kun je niet vermoeden wat je achter die voordeur tegen gaat komen. We nemen je graag mee naar dit huiselijke paradijs met een stijlvol interieur…     

stalen deur, rein tupker, the art of living

Stalen deuren en trap

We treffen een samenspel van lijnen door zwarte stalen deuren die alle ruimte geven aan een geweldige lichtstroom.De prachtige lichtinval, die doorloopt middels de stalen deur, laat de ruimte stralen.Hoe meer daglicht, hoe beter. Dat wijst onderzoek uit: deze behoefte zit in de mens verankerd en dit weten ze bij smederij ReinTupker!De living straalt hierdoor en ademt een oase van rust uit, vanwege de rustige kleuren.Een opvallend item in deze hal is de prachtige trap: een stalen zwart frame met hout bewerkte traptreden die overgaat in een balustrade met glas. De combinatie van de donkere trapleuning en de stijlvolle muur zorgt voor een bijzondere samenhang, een warme stijl gecombineerd met een strak uiterlijk. 

Meer over Rein Tupker

In de smederij van Rein Tupker creëren ze de meest uiteenlopende projecten. Zo smeden zij ijzer, brons, messing en aluminium naar wens van de opdrachtgever. Particulier of zakelijk, kleine en grote projecten voor binnen en buiten. In binnen- en buitenland. De kennis, kunde en ervaring zijn onbeperkt. Ze leveren gegarandeerde kwaliteit. Bij hen wordt alles met de hand vervaardigd om die reden leveren zij altijd nauwsluitend maatwerk. Aan de Zuidergracht 50 in Soest hebben ze een impressie verzameld van smeedwerken die zij in de afgelopen 38 jaar hebben mogen realiseren. Een ideale plek om inspiratie op te doen en de wensen, ideeën en ontwerpen te bespreken.  

stalen deur, rein tupker, the art of living

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Rein Tupker

____

____

Meer projecten van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN bekijken?