De Rooy metaaldesign, scharnierdeuren, taatsdeuren

  • De Rooy Metaaldesign
  • Bastion 67
  • 3905 NJ Veenendaal

Stalen scharnierdeuren | De Rooy Metaaldesign

In deze luxe woning  heeft De Rooy Metaaldesign met behulp van  stalen scharnierdeuren  en  vaste panelen een  scheiding gemaakt tussen de keuken en de ontspan-/kinderhoek. De twee schitterende dubbele stalen scharnierdeuren dragen bij aan het moderne karakter van de woning.  Aan  weerszijden van de deuren zijn  twee vaste panelen bevestigd. Het resultaat is een fraai  geheel, met kamers die naadloos in elkaar overvloeien.  Ook voor het maken van de trap is De Rooy benaderd, zodat de deuren en trap op elkaar aansluiten als het gaat om uitstraling, design en vakwerk.

Stalen Dudok deuren

In deze woning hebben de bewoners voor de Dudok vlakverdeling gekozen. De scharnierdeuren sluiten perfect aan bij de moderne sfeer van de villa. De Rooy heeft de deuren afgewerkt met een duurzame gitzwarte fijnstructuur poedercoating. De Piet Boon handgreep is tevens in de gitzwarte kleur gespoten. Dit komt ten goede van de strakke lijnen van de deur en zorgt ervoor dat de deur een echte eyecatcher is. Ook de stalen trap én de stalen traphekken zijn door De Rooy geproduceerd en gemonteerd. Het complete aanzicht staat op naam van De Rooy, een bedrijf dat niets liever doet dan creatief zijn met staal.

Meer over De Rooy

De passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling. De Rooy Metaaldesign ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

___

Stalen taatsdeuren, taatsdeuren, staal, De Rooy,FritsJurgens

___

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?