Stalen deuren, Stalen scheidingswanden, Stalen kozijnen, Stalendeurenhuys

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Stalen scheidingswand | StalenDeurenHuys

Stalendeurenhuys biedt een breed spectrum op het gebied van stalen deuren, kozijnen en wanden, allemaal op geheel op maat. Ook bij deze minimalistische woning heeft het Stalendeurenhuys een prachtig project afgerond met als parel: stalen scheidingswanden.

De perfecte room divider

Deze stalen scheidingswand tussen de hal en de woonkamer vormt de perfecte room divider in deze woning. De wand bestaat uit dubbele authentieke stalen taatsdeuren met vaste ramen en passen door het ultra smalle profiel perfect bij de rest van het minimalistische interieur. De wand is een prachtige eyecatcher in de woning maar eist niet meteen alle aandacht op.

Stalen deuren, stalen kozijnen, stalen scheidingswand, stalendeurenhuys

Volledige transparantie

Dankzij de vele ramen zorgen de stalen scheidingswanden er niet alleen voor dat de twee ruimtes van elkaar worden gescheiden, maar wordt er op deze manier ook gezorgd voor meer lichtinval, ruimte en transparantie. Ook is het een groot voordeel dat het glas in de deuren ervoor zorgen dat de twee ruimtes niet geheel van elkaar worden afgesloten.

Stalen deuren, Stalen scheidingswanden, Stalen kozijnen, Stalendeurenhuys

Specialist in het vak

Stalendeurenhuys is, met jarenlange ervaring, een echte specialist op het gebied van stalen deuren. Het bedrijf maakt alle deuren, kozijnen en wanden op maat in vrijwel alle gewenste afmetingen en zorgen daarbij altijd voor een zeer hoge kwaliteit. Dankzij deze hoge kwaliteit zijn hun producten onderhoudsvrij.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Media team     |

Datum: 04 | mei | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media