stalen taatsdeur, De Rooy Metaaldesign, The Art Of Living

  • De Rooy Metaaldesign
  • Bastion 67
  • 3905 NJ Veenendaal

Stalen taatsdeuren met leer! | De Rooy Metaaldesign 

De stalen deuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurbranche. De stalen taatsdeuren, die onder en boven scharnieren zonder kozijn, zijn nu te pimpen met lederen bekleding. Dit grensverleggende idee is het resultaat van een mooie samenwerking van De Rooy Metaaldesign met Alphenberg Leather. Normaliter zijn alle vlakken van een stalen deur open, maar in dit geval is een vlak opgevuld met leer. Hiermee kan je prachtige accenten leggen en exclusieve deuren ontwerpen die echt niemand heeft! 

Geen beperkingen 

Leer beperkt zich niet tot bruine kleuren en dat is het mooie van dit materiaal. Een voorbeeld hier laat zien dat De Rooy Metaaldesign stalen taatsdeuren heeft geplaatst die zijn bekleed met prachtig rood leer. Deze deuren hebben een Gropius vlakverdeling. Bij deze vlakverdeling is het middelste vlak van de stalen deur voorzien van dit speciale leer, waardoor de vlakkenverdeling subtiel onderbroken wordt. Ook bij de entree van het pand zijn aan beide kanten vaste stalen panelen geplaatst. Ook is hier het onderste deel met leer bedekt, ditmaal in een andere kleur.  

stalen taatsdeur, De Rooy Metaaldesign, The Art Of Living

Unieke deuren 

Naast eerdergenoemde bijzondere stalen taatsdeuren heeft De Rooy Metaaldesign ook nog een prachtige combinatie van dubbele stalen deuren met leer geplaatst. Bijzonder aan deze deuren zijn de lange handgrepen. Die verticale lengte geeft de ruimte optisch meer hoogte. Elk detail aan de deur is uniek. Zo ook het glas. De ribbelige textuur voorkomt dat je door het glas heen kunt kijken; ideaal voor bijvoorbeeld de bad- of slaapkamer. Het leer achter de handgrepen is gevlamd, waardoor er veel dynamiek is in het leer. Dat is nou die exclusieve uitstraling die je graag wil in je huis! 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

___

Stalen taatsdeuren, taatsdeuren, staal, De Rooy,FritsJurgens

___

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?