Stalen trap, Van Bruchem Staircases, appartement Amsterdam, , industriële look

  • Van Bruchem Staircases
  • Skoon 80 – F
  • 1511 HV Oostzaan

Stalen trap in modern jasje | Van Bruchem Staircases

Wanneer een trap centraal gesitueerd is in een woning, ontkom je er niet aan om er tegen aan te kijken. Van Bruchem Staircases helpt je om een échte blikvanger te creëren in jouw woning!

Een centrale positie zorgt ervoor dat er veel aandacht naartoe gaat. De bewoners vonden het daarom van belang dat er een trap gerealiseerd zou worden, die ook zeker deze aandacht verdient. Voor die realisatie schakelden ze Van Bruchem Staircases in.

Perfecte trap

Een trap die volledig in het zicht is, moet perfect zijn en aansluiten bij de omgeving. De woonkamer straalt warmte en gezelligheid uit. Dit komt onder andere door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals de houten vloer.

Stalen trap in modern jasje, Van Bruchem Staircases, industriële stijl, stalen trap, centrale positie, Amsterdam

Industrieel karakter

De trap, ontworpen en gerealiseerd door Van Bruchem Staircases, beschikt over een industrieel karakter. Dit komt door de combinatie van staal en glas. Om de industriële look te versterken is de gehele trap met bouten gemonteerd. Zo ontstaat er een stoer maar modern totaalplaatje.

Stalen trap

De natuurlijke materialen in combinatie met de industriële uitstraling zorgt voor een harmonieus interieur. De twee stijlen contrasteren op een subtiele manier met elkaar. Zo geeft de poedercoating de trap een strakke afwerking waardoor hij nóg beter aansluit bij de rest van het interieur.

 

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Van Bruchem Staircases

___

Alle projecten van Van Bruchem Staircases bekijken?