previous arrow
next arrow
Slider

Starline

Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten. Een Starline Monoblock® zwembad betekent genieten van een lifestyle vol luxe, ontspanning en plezier.

We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid. 

Onze zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. In vergelijking met bouwkundige zwembaden heeft een Monoblock® zwembad minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite kwijt aan het onderhoud van uw zwembad.

Een Starline Monoblock® zwembad in een stijlvolle binnenruimte of tuin is een lust voor het oog en geeft u een gevoel van luxe en rijkdom. Het voegt een nieuwe dimensie aan uw leven toe. Een levensstijl gevuld met genot, luxe, gemak en plezier.

Met meer dan veertig jaar ervaring helpen wij u graag om uw droom waar te maken. Kijkt u er ook naar uit om dagelijks te genieten van een prachtig Starline zwembad?

____

Meer projecten bekijken van Starline?

Villa met bijzondere verlichting

Het zwembad van deze villa is gerealiseerd door Starline Group B.V.

Warm interieur door houten villa

Deze fraaie villa werd enkele jaren geleden aan een heuse transformatie onderworpen, waardoor zowel de binnen- als buitenkant in een eigentijds jasje zijn gestoken, alsmede de riante tuin die om de woning heen ligt. Het zwembad in deze villa is gerealiseerd door Starline Group B.V.

Licht interieur van luxe villa

Deze villawoning heeft een modern-traditioneel karakter. Hiervoor werden zowel de binnen- als de buitenkant van de woning alsmede de ruimte om de villa volledig nieuw ontworpen en gerealiseerd. Het zwembad in deze villa is gerealiseerd door Starline Group B.V.

Poolhouse

Dit landelijke poolhouse is niet zomaar een huis, hij is namelijk voorzien van een toilet, (buiten)douche, een keuken en een zitgedeelte. Het zwembad bij dit poolhouse is gerealiseerd door Starline Group B.V.

De 10 meest luxe zwembaden

Bij deze moderne woning hoort ook een strak en modern zwembad. De strakke lijnen uit het interieur worden doorgetrokken en geaccentueerd door het zwembad. Het zwembad in deze villa is gerealiseerd door Starline Group B.V.

Verbouwing Van der Linde Architecten

Het zwembad van deze villa is gerealiseerd door Starline Group B.V.

Starline Group


We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid..

 ___

Contactgegevens:

  • Starline Group B.V.
  • De Vest 50B
  • 5555 XP Valkenswaard
  • Contact:
  • Tel.: +31 40 201 33 33


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | feb | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

van der Windt


Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in…

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media