Starline Group

Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten. Een Starline Monoblock® zwembad betekent genieten van een lifestyle vol luxe, ontspanning en plezier.

Projecten van Starline Group

Informatie over Starline Group


Starline
previous arrow
next arrow
 

We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid. 

Onze binnen- en buitenzwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. In vergelijking met bouwkundige zwembaden heeft een Monoblock® zwembad minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite kwijt aan het onderhoud van uw zwembad.

Luxe privé zwembaden van topkwaliteit

Een Starline Monoblock® zwembad in een stijlvolle binnenruimte of tuin is een lust voor het oog en geeft u een gevoel van luxe en rijkdom. Het voegt een nieuwe dimensie aan uw leven toe. Een levensstijl gevuld met genot, luxe, gemak en plezier.

Een buitenzwembad aanleggen doet u niet zomaar. Met meer dan veertig jaar ervaring helpen wij u graag om uw droom waar te maken. Kijkt u er ook naar uit om dagelijks te genieten van een prachtig Starline buiten zwembad? Bij Starline hechten we veel waarde aan uw wensen en behoeften. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een infinity pool met strak design, een familiebad, ‘plunge pool’ of een compact design met maximaal zwemoppervlakte? Bij Starline bent u aan het juiste adres.