Start modern en plaats tijdloze jaloezieën in je nieuwe woning

Heb je net een nieuwe woning en vraag je je af welke raamdecoratie je moet kiezen voor een moderne of rustieke look? Dan zijn houten jaloezieën de perfecte oplossing. Houten jaloezieën zijn namelijk tijdloos en overal toepasbaar. Of je nu je slaapkamer, je kantoor, je woonkamer of zelfs je keuken een mooie natuurlijke uitstraling wilt geven, deze jaloezieën passen perfect. En dat is omdat ze makkelijk aan te passen zijn. Wanneer je gordijnen ophangt heb je altijd dat de complete lichtinval van boven naar beneden in huis. Bij jaloezieën kan je de lichtinval zelf wijzigen. Je kan ze helemaal open of dicht zetten maar ook per millimeter aanpassen. Zo creëer je steeds je eigen sfeer en kan je iedere ruimte anders belichten met natuurlijk licht.

Dé duurzame oplossing

Daarnaast kies je bij houten jaloezieën op maat vooral voor duurzaamheid. Dat wil zeggen dat je deze jaloezieën jarenlang kunt gebruiken. Ook vallen ze nooit uit de toom want ze passen vrijwel bij ieder interieur. Het is dan wel verstandig om niet voor een uitgesproken maar neutrale kleur te kiezen. Felrode houten jaloezieën zijn misschien leuk bij de inrichting die je op dat moment hebt maar wanneer je nieuwe inrichting wilt, is het felrode misschien niet meer zo geschikt. Een neutrale kleur geeft deze problemen niet en is toepasbaar bij alles soorten kleuren in jouw interieur. Ook wanneer je een ouderwetse inrichting hebt, passen houten jaloezieën daar uitstekend bij. Het is eigenlijk een tijdloze oplossing waar je veel plezier uit kunt halen.

In alle soorten, maten en kleuren

Houten jaloezieën zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar. Je kan natuurlijk voor de standaarduitvoering gaan maar die past misschien niet in jouw kozijn. Meet daarom eerst altijd even goed de breedte en hoogte van je raamkozijn op. Mochten de maten van jouw kozijn afwijken van de standaardmaten dan kan je ze altijd nog op maat laten maken. Zo weet je zeker dat de jaloezieën ophangbaar zijn. Naast dat ze in alle kleuren en maten te verkrijgen zijn, zijn ze ook met print beschikbaar. Zo kan je de uitstraling van jouw woning compleet personaliseren. Daarbij ziet het er dan ook nog eens extra leuk uit, van binnen en van buiten. Voor een grote collectie aan houten jaloezieën kan je terecht bij Voordeelgordijnen.nl.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.