Steel-ART: de unieke glazen wand van Metalura

Metalura

Om ervoor te zorgen dat de klanten van Metalura volop van het buitenleven kunnen genieten ontwerpt en produceert het bedrijf alleen producten die voldoen aan de hoogste standaarden. Alles wordt tot in de kleinste details uitgedacht en daardoor ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan al jouw wensen. De smaakvolle oplossingen van glas en aluminium vormen een aanwinst voor iedere buitenruimte. Daarom lichten we graag één van deze producten uit;de steellook glaswand (Steel-ART).

Een industrieel design 

De Steel-ART verwijst met de ‘steel look’ naar de industriële designperiode. Het topdesign van deze glazen wandsystemen is van hoogwaardige kwaliteit en garandeert een unieke uitstraling. Bovendien is zo’n glazen wand in vrijwel iedere situatie toe te passen. Dit komt door het unieke Metalura draai-/vouwsysteem. Daarnaast is de Steel-ART te verkrijgen in een drie-, vijf- en zevenspoor, voor een grote opening van het buitenverblijf. 

Een solide geheel 

Voor het echte steellook effect zijn de roedes vier centimeter hoog, dit draagt ook bij aan de stevigheid van de glaspanelen. Metalura gebruikt alleen hoogwaardig aluminium, dat speciaal werd gecoat zodat het eruitziet en voelt als echt staal. Er bevindt zich rubber tussen de profielen op het glas, waardoor het solide geheel wordt dat niet lekt. Dit maakt het mogelijk om de glazen wand te plaatsen bij alle typen overkappingen, zowel van hout als van aluminium. Bovendien is alles maatwerk en wordt het geheel volledig op jouw wens afgestemd.  

Netjes afgewerkt 

Het glazen wandsysteem werkt vloeiend en zonder enkele problemen. Dit komt doordat alle onderdelen volledig op elkaar zijn afgestemd. Van het allerkleinste boutje tot de schuifprofielen. Ook het gebruikte glas is van erg goede kwaliteit; het is gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Het bovendien is het eerlijk en duurzaam geproduceerd.  

Wil je meer weten over deze glazen wand of andere producten van Metalura? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf. 

Editor: Media team

Datum: 13-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura