Steel-Benelux B.V.

Daar waar schoonheid en functionaliteit elkaar ontmoeten. Uitgesproken Italiaans design je inspireert om van het leven te genieten en met passie te koken. En de nieuwste trends in outdoor cooking je daarbij helpen. In robuust roestvrij staal, gecombineerd met houten details of steen en opgebouwd uit de allerbeste onderdelen. Dat kan er maar een, en dat is Steel. Met passie en trots presenteren zij hun Lifestyle outdoor buitenkeukens. Godersi la vita di più, e buon appetito!

Informatie over Steel-Benelux B.V.


STEEL BENELUX 1
STEEL BENELUX 2
STEEL BENELUX 3
STEEL BENELUX 4
STEEL BENELUX 5
STEEL BENELUX 6
STEEL BENELUX 7
STEEL BENELUX 8
previous arrow
next arrow

Alle buitenkeukens van Steel zijn op maat te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een buitenkeuken in een hoekvorm, liever voor een eilandopstelling kiest of het allerliefste een buitenkeuken in een rechte opstelling wilt. Alles is modulair op te bouwen en samen te stellen. Steel heeft spoelunits, barbecue-units en werktafel units die er oogverblindend uitzien. Gefabriceerd uit stevig roestvrijstaal met een strakke look and feel. En de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook je Big Green Egg te integreren.  

De gasbranders zijn gefabriceerd om jouw slow cooking optimaal te faciliteren en om de authentieke geur en smaak van de houtskool barbecue te behouden kunnen de branders de kooltjes aansteken en branden die daarna op eigen kracht verder. Snel, gemakkelijk en schoon en vooral heel erg lekker. Uitgangspunten bij het ontwerpen van nieuwe producten zijn de specs, die moeten van perfecte kwaliteit zijn. Steel is stoer en robuust. Uitgesproken en vol karakter. Geniet van het buitenleven, geniet van jouw nieuwe buitenkeuken van Steel.