Stefan Martens Maatwerk

Stefan Martens Maatwerk in Interieur biedt op maat gemaakte interieurs die aansluiten op uw persoonlijke wensen. We zijn een jong, dynamisch en zelfstandig bedrijf, met meer dan 25 jaar ervaring. Ons team streeft naar vakmanschap en persoonlijk aandacht binnen al onze projecten.

Informatie over Stefan Martens Maatwerk


previous arrow
next arrow

Een hecht bedrijf, met op kantoor bevlogen specialisten zoals interieurontwerpers, werkvoorbereiders en in de werkplaats een toegewijde groep interieurbouwers die met veel passie, gedrevenheid en vakmanschap alle ideeën realiseren in de werkplaats tot aan plaatsing op locatie.
Of het nu gaat om het inrichten van een woning, bedrijfspand of publieke ruimte. We denken graag mee met de klant om tot het gewenste resultaat te komen.

Uitvoering
Tijdens gesprekken met de klant geven we advies tijdens het uitkiezen van de juiste materialen en kleuren. Hierbij is keuze uit een scala van hoogwaardige kwaliteit. Diverse houtsoorten, staal, steen, beton, glas en kunststoffen worden dagelijks verwerkt en toegepast. In de werkplaats werken we met de modernste gereedschappen en machines die kunnen zorgen voor diverse elementen passend bij de gewenste uitstraling. Hierbij houden we nauwlettend de laatste trends in de gaten op woon- en interieurgebied.

Werkwijze
De werkwijze is toegespitst op efficiëntie en transparantie, met directe communicatielijnen en de juiste samenwerking om vragen snel en effectief te beantwoorden. Dit draagt bij aan het succes van de projecten, waarbij we voortdurend meedenken tot in de kleinste details.