Stel je eigen wastafelmeubel samen bij B Dutch

B Dutch

Ben je de badkamer aan het verbouwen? Dan is de fantastische collectie badkamermeubelen van B Dutch zeker het overwegen waard. Hun assortiment bestaat uit vierentwintig verschillende modellen badkamermeubelen die volledig naar eigen wens vorm te geven zijn. Door het grote aantal keuzemogelijkheden kun je alle kanten op en heb je altijd een uniek badkamermeubel. Een voorbeeld hiervan is het wastafelmeubel Palermo. Op de afbeeldingen zie je hoe dit model er uit ziet naar wens van één van de klanten van B Dutch. 

Wastafelmeubel, badkamer, B Dutch

Palermo badkamermeubel 

De klant koos er in dit geval voor een wastafelmeubel met een breedte van tweehonderd centimeter en een wastafelblad van vijf centimeter dik. Hierdoor konden er een dubbele wasbak in geplaatst worden uit de wastafelserie Saint Luca. De wastafel werd vervaardigd uit Solid Surface Corian. Een materiaal dat erg duurzaam is en daardoor een lange levensduur heeft, het zal dan ook niet snel vergelen. Voor het ondermeubel koos de klant voor hoogwaardig mat natuureffect gespoten walnoten houtfineer Pure. Deze keuze voorziet het wastafelmeubel van luxe en exclusieve uitstraling. Om het geheel compleet te maken kreeg de wastafel wandkranen uit het assortiment van B Dutch. Deze kreeg dezelfde matzwarte kleur zodat een samenhangend geheel kon ontstaan.  

Naar wens 

Dit badmeubel is dus, net zoals het hele assortiment van B Dutch volledig naar eigen smaak samen te stellen. Om dit wat eenvoudiger voor je te maken, creëerde B Dutch het Palermo badkamermeubel configurator. Hierbij kun je kiezen uit verschillende breedtes, hoogtes, dieptes, kleuren en materialen. Denk aan een breedte die varieert van tachtig tot tweehonderdtwintig centimeter en materialen zoals walnoten hout of MDF in een door jou gewenste kleur. Maar mocht je het meubel toch eerst in het echt willen zien of heb je nog bepaalde vragen, dan kun je altijd om advies vragen aan B Dutch badkamerontwerpers.  

Editor: Media team

Datum: 11-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch