Stempel B.V.

Bouwbedrijf STEMPEL is in 1984 opgericht door Piet van Mierlo. De eerste 35 jaar is het bedrijf actief geweest onder de naam “Piet van Mierlo Aannemer” in de particuliere sector en kleine utiliteitsbouw. Vanaf 2019 worden de prachtige projecten uitgevoerd onder de nieuwe naam STEMPEL.

Informatie over Stempel B.V.


Toegewijd

Met de toewijding van onze eigen vakmannen en een grote groep betrokken onderaannemers realiseren we prachtige projecten in de regio Eindhoven. Met name particuliere opdrachtgevers die veel waarde hechten aan een betrokken en flexibele bouwpartner weten ons vaak te vinden. We hebben de voorkeur om vroeg in het traject te worden betrokken zodat we vanaf de schetsfase een bijdrage mogen te leveren aan het project.

Duidelijkheid

Het realiseren van een project is vaak een complexe samenwerking met veel partijen. Flexibiliteit en duidelijkheid is daarom van belang voor een succesvolle samenwerking. Door de selectie van betrouwbare onderaannemers die we bij uw project betrekken houden we betere grip op prijs en planning. Daarbij vinden we een transparante samenwerking met korte communicatielijnen erg belangrijk.

Met deze nuchtere houding hebben we al op veel prachtige projecten onze STEMPEL mogen drukken.