Stephanie van der Beek 

Stephanie van der Beek (1980, Hamburg, Duitsland) artistieke reis begon 20 jaar geleden aan de kust van de Côte d'Azur, en ze noemt nu Nederland haar thuis, waar ze unieke kunstwerken creëert. Met een unieke benadering creëert Stephanie exclusieve kunstwerken die naadloos passen bij diverse interieurontwerpen. Haar meesterschap ligt in het innovatieve gebruik van een haarstyler als haar primaire artistieke instrument, waarmee ze met behendige precisie betoverende effecten weet te creëren die de aandacht van de toeschouwer vasthouden. De finishing touch van hoogglans epoxy voegt diepte en duurzaamheid toe aan haar werk.

Informatie over Stephanie van der Beek 


OvalAbstractPaintingwithEpoxy-DynamicGoldRush-StephanievanderBeek1
OrganicEpoxyPainting-IlluminatedBurst-StephanievanderBeek1
OrganicAbstractPaintingwithEpoxy-TogetherweThrive-StephanievanderBeek1
AbstracterondebloemenschilderijenepoxyRE2303TheRoyalCollectionbyStephArts-2
previous arrow
next arrow

Stephanie’s kunst vertelt een verhaal doordrenkt van positiviteit en kracht, een weerspiegeling van haar persoonlijke reis. Maar haar werk reikt verder dan zelfexpressie; het heeft tot doel de kijker te inspireren om hun eigen pad te bewandelen, voorzien met dankbaarheid, positieve energie en een sterke mind-set. Haar gekozen techniek biedt het perfecte basis om deze boodschap over te brengen. 

Haar werken vinden een plek in prestigieuze galeries, zowel binnen als buiten Nederland, en haar atelier in de regio Leiden is een oase van creativiteit waar ze graag bezoekers verwelkomt om haar artistieke proces te ervaren. Stephanie, een autodidactische en gedreven kunstenares, omarmt haar vak met passie. Ze neemt actief deel aan beurzen, werkt samen met gerenommeerde partners zoals hotels en Interieur professionals, en staat klaar om haar grenzen te verleggen en haar artistieke horizon te verbreden.