Stevige parasol met luxe uitstraling!, stevige parasol Solero

  • Solero Parasols
  • Industrieweg 210
  • 5683 CH Best (NL)

Stevige parasol met luxe uitstraling! | Solero

Een terras op het zuiden, een dakterras en een boerenlandschap hebben allemaal één eigenschap met elkaar gemeen: deze terrassen zijn bekend met stevige wind. Voor dit soort terrassen is het essentieel om een parasol uit te kiezen die een stootje kan hebben. Gemiddeld waait in Nederland namelijk 2 à 3 uur na zonsopkomst de wind het zwakst en ongeveer 3 à 4 uur na de hoogste zonnestand het sterkst. Als er geen grote weersveranderingen op til zijn, wordt op een zomerdag rond 4 of 5 uur ’s middags de sterkste wind verwacht. In de middag waait het dan gemiddeld 50% harder dan vroeg in de ochtend, maar in de namiddag neemt de wind meestal weer af. Een stevige parasol aanschaffen die bestand is tegen het Nederlandse klimaat is dan heel wijs!

Windvaste zweefparasol  

Een windvaste zweefparasol is tegenwoordig zeer lastig te vinden. Daarom heeft Solero hier een eigen product voor ontwikkeld: namelijk de Fuerto Pro. Als Nederlander heb je vást wel eens met een simpele paraplu door een stevige regenbui gelopen. Ken je de stevige rukken van de wind tegen de binnenkant van je paraplu? In een uiterst geval klapt de paraplu dan zelfs omhoog zodat hij een kommetje vormt, in plaats van een dakje. Fuerto is hierop bedacht en heeft een winddakje waardoor de druk van de lucht geen vat heeft op het doek. Dus geen ronddraaiende en omvallende parasols meer, maar een stevige parasol met ook nog eens een luxe uitstraling!

Gasveersysteem  

Deze robuuste, maar elegante en stevige parasol is een rots in de branding voor je tuin. Met behulp van het unieke gasveersysteem open je dit model in een handomdraai. Het openen en sluiten van parasols die lijken op de Fuerto, wordt vaak geregeld door een koord met een lierwerk. Niet bij deze krachtpatser! Het systeem opent en sluit door middel van een gasveer. Opdraaien behoort dus tot de verleden tijd. Zo houd je meer tijd (en energie!) over om te genieten van het heerlijke zomerweer.

Limited Edition 

Fuerto Pro is een van de eerste modellen die wordt uitgevoerd in de limited edition kleur: Spa. Een kleur die het midden houdt tussen blauw, groen en grijs. U waant zich dus eventjes helemaal op vakantie, op uw eigen terras. Hebben wij je enthousiast gemaakt en wil je de Fuerto Pro op 1,5 meter in het écht komen bekijken? Het team van Solero ontvangt je met open (en gedesinfecteerde) armen in hun showroom. Met plezier laten zij jou de parasol zien en zelf uitproberen. Uiteraard houden zij zich hierbij aan de RIVM-richtlijnen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Solero parasols

___

Parasols, Solero Parasols

___

Meer projecten bekijken van Solero Parasols?