stijlvol buitenmeubilair, jati & kebon, tuinmeubelen, meubilair

  • Jati & Kebon
    Emiel Clauslaan 57B
    9800 Deinze (BE)

Stijlvol buitenmeubilair | Jati & Kebon

‘JATI & KEBON’ is een Belgisch merk van stijlvol en duurzaam buitenmeubilair. Voor wie het zich mocht afvragen: ‘JATI & KEBON’ stamt uit het Indonesisch en betekent zoveel als ‘TEAK & TUIN’. De laatste jaren eist het dynamische merk uit het Oost-Vlaamse Deinze steeds meer zijn rechtmatige plek in de internationale markt van stijlvol buitenmeubilair op.

stijlvol buitenmeubilair, jati & kebon, tuinmeubelen, meubilair

Bescheiden schaal

In eerste instantie werden vanuit Indonesië, waar kwalitatief teakhout en traditioneel ambacht rijkelijk aanwezig zijn, op bescheiden schaal teakmeubelen ingevoerd. Om de daaropvolgende jaren aan de stijgende vraag aan stijlvol buitenmeubilair te kunnen voldoen, werd besloten om zowel in China als in Indonesië een eigen productie-unit op te zetten. Hierdoor werd de kwaliteit nog beter onder controle gehouden. En konden containers rechtstreeks vanaf fabriek verscheept worden naar grote meubelretailers en tuincentra wereldwijd. Vandaag de dag spreidt het klantenbestand zich uit over meer dan 30 landen.

stijlvol buitenmeubilair, jati & kebon, tuinmeubelen, meubilair

stijlvol buitenmeubilair, jati & kebon, tuinmeubelen, meubilair

Kwaliteitszorg

Het teakhout uit de begindagen is al lang niet meer de enige grondstof. Intussen wordt al jaren stijlvol buitenmeubilair geproduceerd in aluminium en in gevlochten touw. Evenals stoffen en kussens in zon en waterbestendig Sunbrella of ook nog tafelbladen in hoogwaardig keramiek. De kwaliteitszorg van het eerste uur is steeds gebleven en synoniem geworden voor alles wat het merk produceert.stijlvol buitenmeubilair, jati & kebon, tuinmeubelen, meubilair

Meer aandacht voor het eigen merk

Naast bulkleveringen per container, vaak onder private label, zet ‘JATI & KEBON’ steeds meer in op de eigen brand in stijlvol buitenmeubilair. Trends worden van nabij opgevolgd en nieuwe, hippe collecties worden uitgebracht in samenwerking met jonge en beloftevolle designers. Ook de marketinginspanningen zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Zo worden meer en meer stijlvolle brochures uitgegeven, waarmee zowel aankopers als consumenten zich beter kunnen oriënteren bij hun keuze.

stijlvol buitenmeubilair, jati & kebon, tuinmeubelen, meubilair

 

Tekst: Philip Doutreligne
Fotografie: Jati & Kebon

___

Meer projecten zien van Jati & Kebon?


Web editor: Media team     |

Datum: 10 | aug | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Millboard, Millboard, terrasplanken, hout

Millboard | Millboard


Millboard ziet eruit als echt hout, maar is geheel houtvrij. Én het overtreft ruim de eigenschappen van hout…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media