Stijlvol buitenverblijf, Bronkhorst Buitenleven, buitenleven

  • Bronkhorst Buitenleven
    Elspeterweg 65
    3888 MT Uddel

Stijlvol buitenverblijf | Bronkhorst Buitenleven

Van het vroege voorjaar tot in de late herfst optimaal kunnen genieten van het buitenleven. Met die gedachte realiseert Bronkhorst Buitenleven luxe buitenverblijven op maat. De exclusieve veranda’s, poolhouses, tuinkamers en bergingen worden met veel passie en aandacht gerealiseerd en zorgen voor een zichtbare vergroting van uw woongenot. Heerlijk genieten van een stijlvol buitenverblijf.

Ambachtelijke houtverwerking

Van oorsprong was het in 1959 opgerichte bedrijf gericht op ambachtelijke houtverwerking. Sinds 2010 worden de ruime kennis en ervaring op het gebied van bewerking en toepassing van hout samengebracht in de ontwikkeling van exclusieve buitenverblijven. “De ambachtelijke manier van werken staat echter nog steeds centraal: alle buitenverblijven worden op maat ontworpen en gerealiseerd in onze eigen werkplaats,” vertelt Henk Bronkhorst, adviseur buitenleven en oprichter van het bedrijf in de huidige vorm.

Stijlvol buitenverblijf, Bronkhorst Buitenleven, buitenleven

Vaste partners

“In de uitvoering speelt hout nog steeds een hoofdrol, maar we werken ook met andere (natuurlijke) materialen en kunnen daardoor qua vormgeving en detaillering eindeloos variëren. Ook wat betreft de aankleding is de keuze oneindig. We werken veel samen met vaste partners om de meest hoogwaardige resultaten neer te zetten. Zo kunnen we het buitenverblijf decoreren met mooie meubels en verlichting, een wellness in het gebouw integreren en het geheel voorzien van verwarming, zodat u er vrijwel het gehele jaar door van kunt genieten. Het buitenverblijf is hierdoor niet alleen een verlenging van uw woonkamer, maar steeds meer een ruimte met een aparte woonfunctie.”

Stijlvol buitenverblijf, Bronkhorst Buitenleven, buitenleven

Buitenkamer met modern design

Een mooi voorbeeld van een buitenverblijf gerealiseerd door Bronkhorst Buitenleven vinden we in de provincie Flevoland. “De bewoners wensten een buitenkamer, passend bij hun recent aangelegde zwembad,” vertelt Henk. “Belangrijk was dat het gebouw een wellness functie kreeg en de mogelijkheid zou bieden om erin te werken en familie en vrienden te ontvangen. Het gebouw is opgebouwd uit een klassieke houtconstructie, bestaande uit twee volumes, waarbij een strakke lijnvoering, zwarte details en robuuste materialen het geheel een moderne uitstraling geven. Mooie stalen taatsdeuren en een gevlinderde betonvloer zorgen voor de verbinding tussen de twee volumes. Het gebouw is ingericht met mooie meubelen, waaronder een met steen beklede haard, en passende verlichting, waardoor het zowel een fijne werk- als relaxplek is.’’

Stijlvol buitenverblijf, Bronkhorst Buitenleven, buitenleven

Sauna op maat

‘’Daarnaast is er een sauna op maat in het gebouw geplaatst, in samenwerking met een vaste partner. De enorme schuifwand maakt het mogelijk om zowel bij warme als koudere temperaturen optimaal van de tuin te kunnen genieten. Het buitengebouw sluit naadloos aan bij de door een hovenier aangeklede tuin en het zwembad – een voorbeeld hoe we door prettig samen te werken het beste resultaat neer kunnen zetten.”

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Bronkhorst Buitenleven

___

Meer projecten zien van Bronkhorst Buitenleven?