Stijlvol en duurzaam; ontdek de Onirika collectie

Cosentino

Cosentino is een internationaal bedrijf dat zich richt op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen uit steen. Hun producten worden veelvuldig gebruikt in de architectuur en in design. Nu zijn zij de samenwerking aangegaan met Nina Magon, de oprichter en directeur van de Nina Magon Studio. Haar bedrijf staat bekend om het creëren van spectaculaire ruimtes en het ontwerpen van veelzijdige interieurs. Samen met Nina Magon produceerde Cosentino de collectie Onirika. Deze meeslepende collectie is duurzaam en combineert de unieke schoonheid van steen met de ongeëvenaarde technologie van Dekton.

Een compleet nieuw product

Toen de Nina Magon en Cosentino samen gingen zitten om een nieuw product te ontwikkelen, kwamen zij al snel tot de realisatie dat ze geen bestaande natuursteen wilden nabootsen. Ze wilden juist de technologie van Dekton gebruiken om eigen kleuren en structuren te creëren om zo iets unieks en onvervangbaars tot leven te wekken. Het doel was dan ook om de veelzijdigheid van Dekton te tonen. Iedereen moet kunnen zien dat Dekton veel meer is dan alleen een werkblad, maar dat het ook gebruikt kan worden op bijvoorbeeld muren, gevels of plafonds.

Dromen en de werkelijkheid

Toen de samenwerking verder vorderde ontstond de nieuwe collectie Dekton Onirika, dat geïnspireerd is op marmer. De collectie is duurzaam, innovatief en tijdloos elegant. Dit komt doordat de schoonheid van het gesteente werd gecombineerd met het nieuwe van Dekton. Het idee wordt vergeleken met dromen waarin je vaag het gevoel hebt de controle te hebben, terwijl alleen het diepste deel van de geest het daadwerkelijk begrijpt. Deze twee werelden worden aan elkaar verbonden met de nieuwe collectie, die bestaat uit gemarmerde kleuren en unieke patronen. Kies je voor deze collectie, dan kies je voor een chic, mystiek en duurzaam interieur.

Editor: Media team

Datum: 16-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino