Stijlvol gerenoveerde villa met vrijstaand bad

Studio Hout

Tijs de Beer en Kristian Senecaut realiseren sinds 2009 voor particulieren en bedrijven op maat gemaakte kasten, keukens en interieurs. Het tweetal opereert veelal in samenwerking met interieurarchitecten, maar werkt ook zelfstandig voor opdrachtgevers. Hoe de samenwerking ook tot stand komt, het resultaat is altijd een vertaling van de visie van de opdrachtgever naar een keuken, kast, ruimte, horeca- of hotelinrichting die daar naadloos bij aansluit.


Ontwerp

Vrijstaand bad, wellness, Studio Hout

Alle leveranciers van het ontwerp

Vrijstaand bad, wellness, Studio Hout

Eigentijds

Verscholen aan de rand van een Noord-Brabants bos staat deze schitterend verbouwde luxe villa. Het eigentijdse interieur, met vrijstaand bad, en exterieur doen niets af aan de originele villa die meer dan dertig jaar geleden door de eigenaar zelf werd gebouwd. Studio Hout realiseerde op basis van het prachtige ontwerp van interieurarchitect Eric Faassen al het fraaie meubelmaatwerk.


Benedenverdieping

Vrijstaand bad, wellness, Studio Hout

Alle leveranciers van de benedenverdieping

Barkrukken, eetkamerfauteuils en eetkamerbank Hocker op de slaapkamer met houten onderstel

Keijser&Co

Interieurbouw

Studio Hout

Lederen bekleding (keukenblok)

Alphenberg Leather

Kokendwaterkraan

Quooker Nederland

Verlichting

Maretti Lighting

Horecagelegenheid

In de riante keuken waan je jezelf in een horecagelegenheid. De originele marmervloer ligt hier nog, zoals geldt voor een groot gedeelte van de begane vloer. Opvallend zijn de blauwe muren en de notenhouten en lederen kastdeuren, die het geheel een welkom en origineel uiterlijk geven. De hand van de vrouw des huizes is niet alleen in de in bohemian stijl ingerichte tuinkamer goed zichtbaar, maar ook in de tv-kamer. Hier koos zij voor behang op het plafond, een blauwe velours bank met kleurrijke sierkussens en dezelfde blauwe kleur op de muren als in de keuken.


Thuiswellness

Vrijstaand bad, wellness, Studio Hout