Stijlvol hekwerk met tijdloos design

DJS Hekwerken

Een oprijlaan met een stijlvolle poort ervoor markeert de grens van het perceel. Hiermee bepaalt hij de eerste indruk van bezoekers wanneer ze voorbijkomen. Daarom ontwerpt, maakt en monteert DJS Hekwerken poorten en hekwerk van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren klassieke ambacht met moderne technieken. Hierdoor wordt hekwerk realiteit dat stijlvol oogt en volledig naar behoren werkt. Bovendien is alles volledig maatwerk en voldoet hetgeen dat zij produceren aan alle wensen die een specifieke klant heeft. Dit schitterende hekwerk, met royale poort, is daar het toonbeeld van. Hij past volledig bij de sfeer van de woning en bij hetgeen dat de opdrachtgevers voor ogen hadden.

Hekwerk, poort, DJS Hekwerken
Hekwerk, poort, DJS Hekwerken

Landelijke stijl en tijdloos design

Om dit schitterende hekwerk te creëren is goed gekeken naar het exterieur van de woning. Het zorgde ervoor dat een combinatie gemaakt is tussen een landelijke stijl en een tijdloos design. Er is bijvoorbeeld een oude bouwstijl gebruikt om de poort op te bouwen. Dit is echter gecombineerd met een modern patroon en de nieuwste technieken. Om een harmonieus geheel te creëren is ook gekozen voor bijpassende stenen. Dit houdt in dat ze overeenkomen met de stenen die de gevel vormen. Bovendien is gekozen voor kolommen met een knipvoeg waardoor een scherpe mooie voeg is ontstaan, dat wederom het moderne aspect van het hekwerk benadrukt.

Tweede hekwerk

Om op het gehele perceel eenheid en balans te creëren, is DJS Hekwerken gevraagd om ook het hekwerk, dat toegang verleent naar het water, voor hun rekening te nemen. Het bedrijf koos voor een mooie oplossing waarbij het patroon en materiaal overeenkomen met de andere poort. Echter is wel gekozen voor stalen palen in plaats van het robuuste metselwerk. Al met al past alles volledig bij elkaar en heeft DJS Hekwerk weer prachtig werk geleverd. Het toont precies waar zij toe in staat zijn en bovendien geniet de woning nu van een esthetisch hoogwaardige beschermheer.

Meer lezen over poorten en hekwerken? Lees dan deze blog!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 07-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DJS Hekwerken